ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνησε τη μητέρα του με ταξίδι-έκπληξη και σούπερ δώρο (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνησε τη μητέρα του με ταξίδι-έκπληξη και σούπερ δώρο (vid)
AΠΕ - ΜΠΕ

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δώρο στη μαμά του μια νέα Porsche για τα 69α γενέθλιά της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετά από ταξίδι αστραπή στη Μαδέρα για να γιορτάσει μαζί της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε το 2023 να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για την μητέρα του.

Η Ντολόρες Αβέιρο, έγινε 69 ετών την Κυριακή (31/12) και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέταξε απροειδοποίητα πίσω στη γενέτειρά του τη Μαδέρα για να γιορτάσει μαζί της.

Το ταξίδι δεν ήταν το μοναδικό δώρο που της έκανε, αφού την περίμενε και μια νέα Porsche Cayenne, με ένα βίντεο από τη στιγμή που της έδειξαν το νέο της αυτοκίνητο να έχει κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Αβέιρο μεταφέρθηκε στην Porsche από τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, γιο του CR7 και δυσκολεύθηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού άνοιξε τα μάτια και είδε το δώρο που της είχαν κάνει.

Το αυτοκίνητο ήταν τυλιγμένο με μια τεράστια κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο και η Αβέιρο γεμάτη συγκίνηση αγκάλιασε τον εγγονό της πριν μπει στο αυτοκίνητο για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, της έδειξαν για λίγο πώς λειτουργεί, ενώ η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρακολουθούσε μέσα από το γκαράζ.

Η αδερφή του Πορτογάλου, Κάτια, έστειλε σχετικό μήνυμα μέσω Instagram: «Αν είναι χαρούμενη, είναι επειδή τη θυμάται ο γιος της και όχι λόγω της αξίας του δώρου. Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου και οι μέρες σου στη γη θα είναι μεγάλες».

Σχετικές ειδήσεις