ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: «Πετάει» προς την πρώτη εξάδα!

Super League
Intime News

Super League: Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος κι επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς, στο τελευταίο ματς της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Περιστερίου πήρε με σχετική άνεση το «τρίποντο», με το οποίο πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Η Κηφισιά, έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που υπέπεσε και σε αρκετά εύκολα λάθη, δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά από το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος, ουσιαστικά, απειλήθηκε ελάχιστα και με τον ίδιο να είναι ουσιαστικός, συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν από 13 τελικές, αλλά εκείνη του Περιστερίου έστειλε τις 7 εντός εστίας και πέτυχε τρία τέρματα, έχοντας ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ.

Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Γιουμπιτάνα, ενώ βρήκε άλλα δύο γκολ μετά την ανάπαυλα. Ο Κουέν έκανε το 2-0 στο 56’ κι ο Βέργος διαμόρφωσε το απότελεσμα στο 80’.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
Κίτρινες: 14’ Έντερ Γκονζάλες, 54’ Γιουμπιτάνα - 41’ Αντερέγκεν, 43’ Γκόμπελιτς, 57’ Παπασάββας, 90’ Τερέι
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (76’ Έρλινγκμαρκ), Φριντγιόνσον (67’ Κούντε), Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63’ Μπιφουμά), Παπασάββας (77’ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Ματέους Σάντος (85’ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63’ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77’ Τετέι).

Σχετικές ειδήσεις