ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωριστό μήνυμα από ξεχωριστά παιδιά

Ξεχωριστό μήνυμα από ξεχωριστά παιδιά

Στη συμπλήρωση δύο χρόνων απ’ τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τέσσερα ξεχωριστά παιδιά βρέθηκαν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή – Τα συγκινητικά λόγια του μικρού Λέανδρου.

Σαν σήμερα (1/2) πριν από δύο χρόνια, ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας. Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, βρέθηκε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά με αναπηρία, τέσσερα ξεχωριστά παιδιά.

Ο Γιάννης, ο Λέανδρος, ο Σπύρος και η Μάγια, άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης. Με τον τρόπο τους θέλησαν να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα κατά της βίας. Φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγαπούν για να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου.

Εκεί ήταν και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού. Με μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή, όταν ο μικρός Λέανδρος με πρόβλημα όρασης, θέλησε να μιλήσει στον Αριστείδη Καμπανό.

«Δεν έχει σημασία που ο Άλκης ήταν Άρης και δεν ήταν ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες είναι καλές αρκεί να είμαστε αγαπημένοι», είπε αρχικά το παιδί και συνέχισε: «ο Άλκης σας βλέπει και χαίρεται από τον ουρανό».