ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ - «Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε»

Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ - «Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε»
Intime

Ολυμπιακός: Τα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» ανέλαβε και επίσημα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Η νέα θητεία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό ξεκίνησε και επίσημα την Τρίτη (06/02). Ο Σέρβος βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όπου εγκαταστάθηκε στο γραφείο του, είχε συνάντηση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

«Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού. Πρώην ποδοσφαιριστής, με σπουδαία καριέρα, που ξέρει καλά την ομάδα και είναι εδώ να σας βοηθήσει», ανέφερε αρχικά ο στρατηγικός σύμβουλος των Πειραιωτών.

Και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό για όλους είναι να πιστέψετε σε εσάς. Να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είναι όλα στο χέρι σας. Ούτε εγώ, ούτε ο Ντάρκο ούτε ο προπονητής μπορούμε να κάνουμε τίποτε εάν εσείς δεν είστε αυτοί που πρέπει. Οι παίκτες παίζουν, εσείς νικάτε τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε εδώ για τις ευθύνες και να σας βοηθήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε. Και ενωμένοι, όλοι μαζί ως ένας παίκτης να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα. «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και εσάς. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να αλλάξουμε την κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε και ποια είναι τα προβλήματα. Πιστεύω στον προπονητή και σε εσάς. Πιστεύω ότι εάν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα αλλάξουμε. Θα είμαι δίπλα σας για όλα. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή εάν θέλει κάποιος να μου μιλήσει για οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Κάρλος Καρβαλιάλ σχολίασε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό δεν αλλάζει. Θέλουμε να κερδίζουμε και πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχουμε πίστη στην ομάδα και ο καθένας στον εαυτό του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικές ειδήσεις