ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης κατέρρευσε στο χορτάρι και υπέστη ανακοπή καρδιάς για πάνω από μία ώρα (Σκληρές εικόνες)

Παίκτης κατέρρευσε στο χορτάρι και υπέστη ανακοπή καρδιάς για πάνω από μία ώρα (Σκληρές εικόνες)
Print Screen / Twitter

Διάχυτη είναι η αγωνία που επικρατεί στην Αίγυπτο μετά την κατάρρευση του Αχμέντ Ρεφάατ κατά τη διάρκεια αγώνα, αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς για περισσότερο από μία ώρα.

Ο ποδοσφαιριστής της Modern Future κατέρρευσε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και άμεσα πάνω του έπεσε το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να τον επαναφέρουν και για τον λόγο αυτό μετεφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, η καρδιά του διεθνή άσου είχε σταματήσει για περισσότερο από μία ώρα, πριν ο καρδιακός του παλμός να επιστρέψει. «Ο παίκτης υπέστη καρδιακή ανακοπή για περισσότερο από μία ώρα παρά όλες τις προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο Ζαμζάμ, κοντά στο γήπεδο, προτού τα πράγματα βελτιωθούν ιατρικά και επιστρέψουν οι παλμοί της καρδιάς του», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, όπως τονίζει ο σύλλογος, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή: «Η κατάσταση του Αχμέντ Ρεφάατ παραμένει ιατρικά ασταθής. Συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία και τις απαραίτητες εξετάσεις».

Μάλιστα, η Modern Future εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους Αιγύπτιους φιλάθλους «να προσευχηθούν για τον Αχμέντ Ρεφάατ να είναι υγιής το συντομότερο δυνατό». Αυτός είναι και ο λόγος που ήταν καταιγιστικές οι εκφράσεις αλληλεγγύης από όλη τη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις