ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χουάνκαρ - «Συγγνώμη κι ένα μεγάλο ευχαριστώ...» (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χουάνκαρ - «Συγγνώμη κι ένα μεγάλο ευχαριστώ...» (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Συγκινητική στιγμή μετά το τέλος του ντέρμπι, με τον Χουάνκαρ να βουρκώνει κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 κάνοντας ανατροπή του σκορ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Χουάνκαρ συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του τριφυλλιού και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην COSMOTE TV δάκρυσε on camera όταν ρωτήθηκε για τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα.

Παράλληλα, απολογήθηκε για το λάθος που οδήγησε στο γκολ της ΑΕΚ στο 5ο λεπτό.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις.

Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει για τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και αφού σταμάτησε για λίγο τις δηλώσεις είπε:

«Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Δείτε τις υπόλοιπες δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σχετικές ειδήσεις