ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Αρπάζει» τον Βινίσιους από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως απάντηση στον Κιλιάν Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Αρπάζει» τον Βινίσιους από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως απάντηση στον Κιλιάν Εμπαπέ

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της «ιδιαίτερης» σχέσης ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Τη δική της απάντηση στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου δεν έχει ξεπεράσει τον τρόπο με τον οποίο χάνει τον 25χρονο σούπερ σταρ (ως ελεύθερο) και προσπαθεί να καλύψει το κενό του με τον καλύτερο τρόπο, έστω κι αν της κοστίσει ακριβά.

Και τι καλύτερο από το να πάει να πάρει τον κορυφαίο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης; Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας El Debate, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη και να αδειάσουν από τα ταμεία τους πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τον Βινίσιους Τζούνιορ!

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται και τα ονόματα της Λίβερπουλ και Τσέλσι, που αποτελούν επίσης «σειρήνες» για τον Βραζιλιάνο και είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα των Μαδριλένων.

Από την πλευρά της βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει αφήσει ποτέ ως τώρα να εννοηθεί πως έχει πρόθεση πώλησης του Βινίσιους, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται κάτι παραπάνω από χαρούμενος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σχετικές ειδήσεις