ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δωδεκάνησα: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι

Δωδεκάνησα: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα (08/04) ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου, μίας τοπικής ομάδας στα Δωδεκάνησα, ο οποίος κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι.

Μία σοκαριστική στιγμή κατεγράφη σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Δωδεκανήσων. Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων χτύπησε τον Μανώλη Νασόπουλο του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Θυμηθείτε το σοκαριστικό χτύπημα:

Μετά τη μήνυση του θύματος, ο δράστης μόλις έμαθε ότι τον αναζητούσε η Ασφάλεια Ρόδου, εθελοντικά παρουσιάσθηκε στην Αστυνομία. Μάλιστα, έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του, με δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή.

Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου.

Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω. Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν.

Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», έγραψε ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ.

Σχετικές ειδήσεις