ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 - Φάση των 16: Παραδέχθηκε την δαγκωνιά ο Σουάρες

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 - Φάση των 16: Παραδέχθηκε την δαγκωνιά ο Σουάρες

Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραδέχθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, πως δάγκωσε το Κιελίνι ζητώντας συγνώμη από τον ίδιο και όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο, με την υπόσχεση πως δεν θα ξανασυμβεί

Ο Σουάρες τιμωρήθηκε από την FIFA με εννέα αγωνιστικές αποκλεισμό από τους αγώνες της εθνικής του ομάδας και με τέσσερις μήνες αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, για την δαγκωνιά στον Ιταλό αμυντικό.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ παραδέχθηκε έπειτα από μέρες πως τελικά το έκανε , ζητώντας συγνώμη μέσω... twitter από τον Κιελίνι και υποσχέθηκε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Η δήλωση του Σουάρεζ στο Twitter:

«Μετά από μερικές ημέρες στο σπίτι, με την οικογένειά μου, είχα την ευκαιρία να κερδίσω ξανά την ηρεμία μου και να καταλάβω τι πραγματικά έγινε στην αναμέτρηση Ιταλία - Ουρουγουάη στις 24 Ιουνίου 2014.

Ανεξάρτητα από τις αμφιβολίες και τις δηλώσεις που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες, που σε κανένα σημείο δεν αναφέρονταν στην καλή απόδοση της Εθνικής μας ομάδας, η αλήθεια είναι πως ο συνάδελφός μου Τζόρτζιο Κιελίνι υπέφερε από το αποτελέσματα ενός δαγκώματος από μέρους μου.

Για αυτό:

Μετανιώνω για ότι προκάλεσα
Απολογούμαι στον Τζόρτζιο Κιελίνι και σε όλο την ποδοσφαιρική οικογένεια του πλανήτη
Υπόσχομαι στον κόσμο πως δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά ανάλογο περιστατικό.

Μοντεβίδεο, 30 Ιουνίου 2014».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία

Διαβάστε επίσης:

Πιστός στην Εθνική και τον «Σάμι» - Το νέο μήνυμα του μικρού Τζέι (pics)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Φάση των 16: «Καθάρισαν» με Πογκμπά οι Γάλλοι (photos)

Στην Μύκονο ο Ζοζέ Μουρίνιο (photos)