ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Κακός χαμός στα αποδυτήρια της Αργεντινής - Χαστούκια και τρομερές βρισιές! (vids)

Μουντιάλ: Κακός χαμός στα αποδυτήρια της Αργεντινής - Χαστούκια και τρομερές βρισιές! (vids)

Απίθανες αποκαλύψεις από τον τεχνικό Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής Αργεντινής και την… ανταρσία των παικτών κατά του προπονητή Σαμπάολι - Το βίντεο ντοκουμέντο και η «διάψευση».

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής κάθε άλλο παρά υγεία βγάζει και όσα εξελίχθηκαν στα αποδυτήρια, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Κροατία, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους «αλμπισελέστε».

Τις απίστευτες αποκαλύψεις έκανε… άθελά του ο Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, γνωστός προπονητής στην Αργεντινή, όπου έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες, καθώς εν αγνοία του καταγράφηκαν όσα είπε σε ιδιωτική συζήτηση!

Το βίντεο έφτασε στα χέρια της Ole η οποία το δημοσίευσε προκαλώντας πανικό, αφού «καίει» τους Παβόν, Μασεράνο και Καμπαγέρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός, μετά τη συντριβή από την Κροατία, ο Μασεράνο φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση στον Καμπαγέρο, τον τερματοφύλακα της ομάδας που δέχθηκε το «αστείο» πρώτο γκολ μετά από επική γκάφα του: «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ εφαγες. Το μ….ι της μάνας σου»!

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ενώ η λεκτική επίθεση του Μασεράνο συνεχιζόταν, αντέδρασε ο νεαρός επιθετικός Παβόν, ο οποίος του είπε σε έντονο επίσης ύφος: «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις».

Παρ΄ όλα αυτά ο Μασεράνο, όχι μόνο δεν ηρέμησε, αλλά εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο και γυρνώντας προς τον Παβόν του απάντησε: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσε το, μ@λ@κα!».

Ο τελευταίος φέρεται τότε να του έδωσε ένα χαστούκι, σύμφωνα πάντα με τον Καρούσο, ο οποίος συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές μίλησαν τα ξημερώματα (σ.σ. μετά τον αγώνα με την Κροατία) με τον Χόρχε Μπουρουτσάγκα, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Σαμπάολι και να αναλάβει αυτός με τον Όσκαρ Ρουτζέρι την ομάδα!

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:

Και η… απάντηση των παικτών

Τα νέα, όπως ήταν λογικό, «ταξίδεψαν» ταχύτατα στη Ρωσία, όπου η εθνική Αργεντινής προετοιμάζεται για το παιχνίδι «ζωής και θανάτου» κόντρα στη Νιγηρία που θα κρίνει οριστικά το μέλλον της στο Μουντιάλ.

Μασεράνο και Παβόν θέλησαν έτσι να «σβήσουν» τη φωτιά και απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν χειραψία χαμογελώντας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πατέρας του 22χρονου αγκαλιάζει τον ηγετικό μέσο…