ΣΠΟΡ

Ο Τζόκοβιτς σπάει τη σιωπή του για το μπαλάκι που πέταξε σε επόπτρια στο US Open

Ο Τζόκοβιτς σπάει τη σιωπή του για το μπαλάκι που πέταξε σε επόπτρια στο US Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποβολή του από το US Open, λόγω του ότι πέταξε μπαλάκι σε επόπτρια γραμμής.

«Ήταν ατυχές που τη χτύπησα σε πολύ περίεργο σημείο. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις για το αν το άξιζα ή όχι. Το αποδέχτηκα και προχώρησα. Μίλησα με την επόπτρια μετά το ματς και μου είπε ότι ήταν εντάξει. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, λυπάμαι που της προκάλεσα σοκ, δεν το άξιζε με κανέναν τρόπο. Είναι εθελόντρια, λατρεύει το τένις, είναι εκεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ατυχές και για τους δύο, αλλά την ίδια στιγμή, έπρεπε να το ζήσουμε, η ζωή το κανόνισε να συμβούν τα πράγματα» είπε ο Νόλε.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει την επόπτρια, αλλά όταν όμως χτυπάς την μπάλα έτσι, υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον στο γήπεδο.

«Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι σε αυτή την περίπτωση. Το αποδέχτηκα και έπρεπε να προχωρήσω. Αυτό έκανα. Φυσικά, δεν το ξέχασα, ούτε πιστεύω ότι θα το ξεχάσω ποτέ, διότι είναι από τα πράγματα που μένουν στη μνήμη για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δε νομίζω, όμως, ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα επιστρέφοντας στο tour, να παίξω καλά και να χτυπήσω την μπάλα κατά τη διάρκεια του πόντου! Έχω την πρώτη ευκαιρία εδώ στη Ρώμη και είναι καλό που έχω τουρνουά λίγες μέρες μετά το συμβάν, διότι αγωνιζόμενος θα μπορέσω γρηγορότερα να ξεπεράσω αυτή τη μνήμη. Πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου και είδα λίγο και τον ώμο μου, που τραυμάτισα κόντρα στον Καρένιο. Είναι εντάξει» συνέχισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κικίλιας: Έτοιμοι για τοπικά lockdown στην Αττική