ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς - Roland Garros: Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ μετά την πρόκριση του στον τελικό του τουρνουά

Τσιτσιπάς - Roland Garros: Αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ μετά την πρόκριση του στον τελικό του τουρνουά
AP Images

Στέφανος ΤσιτσιπάςΣτέφανος Τσιτσιπάς έκανε το… ακατόρθωτο. Έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που έφτασε σε έναν τελικό Grand Slam, και μάλιστα το κατάφερε στο φημισμένο Roland Garros του Παρισιού! - Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα διεθνή μέσα την πρόκρισή του 

Έκτακτη είδηση ήταν για το Γαλλικό Πρακτορείο η νίκη του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ενώ ξεχωριστή αναφορά έγινε και από άλλα μεγάλα μέσα, όπως ο Guardian, το Associated Press, το Eurosport και η Le Monde.

Δείτε τις αναφορές:

Η ημέρα και η ώρα του τελικού στο Roland Garros

Μετά από μια τιτάνια μάχη με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο Τσιτσιπάς επικράτησε 3-2 σετ και για πρώτη φορά στην καριέρα του διεκδικεί τον τίτλο σε ένα major τουρνουά.

Ο μεγαλύτερος αγώνας, η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του είναι πλέον μπροστά του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για να δει αν θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, ή στο Νο2 που όμως είναι ένας θρύλος του τένις ειδικότερα στη χωμάτινη επιφάνεια, τον Ράφα Ναδάλ.

Ο μεγάλος τελικός του Roland Garros, εκεί όπου ήδη έχει κλείσει θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (13.06) και η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 16:00. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση Μέτρων: Όλα όσα θα ισχύουν από το Σάββατο 12 Ιουνίου - Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς