ΣΠΟΡ

Άννα Κορακάκη: «Περήφανα τη σημαία μας ψηλά, όπως της αξίζει!»

Άννα Κορακάκη
Intime

Άννα Κορακάκη: Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην επιλογή της ως σημαιοφόρος, μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μετά τον «άρχοντα των κρίκων» κι η Άννα Κορακάκη με μήνυμα της στα social media αναφέρθηκε στη σπουδαία στιγμή που θα ζήσει σε λίγες ημέρες στο Τόκιο.

Η 25άχρονη σκοπεύτρια ευχαρίστησε την ΕΟΕ που την επέλεξε, καθώς όπως υπογράμμισε έτσι θα έχει την ευκαιρία να «ζήσω κι αυτό το όνειρο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο post της στα social media...

«Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Πόσες φορές τα δάκρυα στο βάθρο «μούσκεψαν» το εθνόσημο που βρίσκεται αριστερά, στη θέση της καρδιάς!Μπαίνοντας στο στάδιο, θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά, πολύ ψηλά, όπως της αξίζει!

Η ιστορική αυτή είσοδος στο στάδιο, θα γίνει με τον τεράστιο αθλητή μας στο πλευρό μου Λευτέρη Πετρούνια! Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους ανθρώπους στην Ολυμπιακή Επιτροπή με αξιώνουν να ζήσω και αυτό το όνειρο! Το μόνο που σίγουρα δεν θα καταφέρω όσο βρίσκομαι στον αθλητισμό, είναι να τους εκφράσω απόλυτα την ευγνωμοσύνη μου για όλες αυτές τις στιγμές που έχω ζήσει!»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Την ελληνική σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ!»

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που την ελληνική σημαία θα κρατήσουν δύο αθλητές. Η απόφαση της ΕΟΕ ήταν ομόφωνη κι είναι εναρμονισμένη με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της Ισότητας των Φύλων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτηση του στα social media δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, υπογραμμίζοντας ότι: «ένα όνειρο εκπληρώνεται».

Αναλυτικά όσα έγραψε...

«Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Την έχω σηκώσει και την έχω τιμήσει αρκετές φορές στην ζωη μου! Αυτή τη φορά όμως θα την σηκώσω πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ! Ένα όνειρο που είχα από παιδί εκπληρώνεται ! Συγχαρητήρια και στην Άννα Κορακάκη! Πανάξια και η ίδια και τιμή μου να μπούμε μαζί στο στάδιο!!»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις: Τι αλλάζει στις 5 Ιουλίου – Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR ή Rapid test στα νησιά