ΣΠΟΡ

Μετά τον Τσιτσιπά, αντέδρασε κι ο Μεντβέντεφ: «Προσωπικό θέμα το αν έχω εμβολιαστεί»

Ντανίλ Μεντβέντεφ Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την αρχή κι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τον ακολούθησε αντιδρώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος είναι το Νο1 του ταμπλό στο Indian Wells, προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Καλιφόρνια.

Μετά την άνετη νίκη επί του Μακένζι ΜακΝτόναλντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δήλωσε βέβαιος ότι θα αγωνιστεί στο Australian Open το 2022, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν έχει κάνει το εμβόλιο ή θα το κάνει το προσεχές διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός της Βικτόρια, Νταν Άντριους έχει γνωστοποιήσει ότι κανένας ανεμβολίαστος αθλητής δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο πρώτο major τουρνουά του 2022. «Οι τίτλοι Grand Slam δεν σε προστατεύουν. Το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει είναι να κάνεις την πρώτη και τη δεύτερη δόση», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ο Μεντβέντεφ από την πλευρά του ανέφερε για τον εμβολιασμό: «Είναι προσωπικό. Δεν πρόκειται να συζητήσω με κανέναν σας τα θέματα υγείας μου. Όμως, προετοιμάζομαι να παίξω στην Αυστραλία και θα μπω και σε δύο εβδομάδες καραντίνα αν χρειαστεί».

Πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πει μετά από σχετική ερώτηση που έγινε για το αν έχει κάνει το εμβόλιο ότι: «Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα