ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χάνει τους αγώνες η Εμμανουηλίδου – Δεύτερη σημαντική απουσία

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
IG: @segas.gr

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Δεύτερη σημαντική απουσία για την Ελλάδα, καθώς νοκ άουτ τέθηκε κι η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 200μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών», λόγω προβλήματος υγείας.

Η Εμμανουηλίδου ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την ομάδα 4Χ100, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει στο Μόναχο. Κάπως έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής, σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

Παρά την απουσία της Εμμανουηλίδου, η ελληνική σκυτάλη θα αγωνιστεί κανονικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί συνολικά άλλες έξι αθλήτριες (Ραφαέλα Σπανουδάκη, Άρτεμις Αναστασίου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Αλάνα Μπερν, Δήμητρα Τσουκαλά).

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη «απώλεια» ήταν αυτή της Ειρήνης Βασιλείου, η οποία δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας της, καθώς αντιμετωπίζει κι αυτή πρόβλημα υγείας της τελευταίας στιγμής.

Σχετικές ειδήσεις