ΣΠΟΡ

Εθνική Ομάδα Στίβου: Γεμάτη μετάλλια στην πιο επιτυχημένη παρουσία της στην ιστορία

Εθνική Ομάδα Στίβου: Γεμάτη μετάλλια στην πιο επιτυχημένη παρουσία της στην ιστορία
InTime

Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή του ΣΕΓΑΣ στην Γερμανία με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό του

Τόσα μετάλλια, τόσες επιτυχίες, τόσο ξεχωριστές προσωπικές ιστορίες. Μοναδικές για κάθε αθλητή, αλλά τόσο ενωτικές όταν γίνονται κάτω από την ελληνική σημαία.

Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δική του αγαπημένη στιγμή δεσίματος ή αναγνώρισης των πρωταθλητών. Άλλοι λατρεύουν το αθλητικό μεγαλείο της 38χρονης Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην. Κάποιοι την τόσο ξεχωριστή ιστορία της Ελίνας Τζένγκο στο ακόντιο, ή τη διαχρονική σταθερότητα της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ. Πολλοί, τον μοναδικό χαρακτήρα του Μίλτου Τεντόγλου που συνδυάζεται με την τόσο σπάνια αθλητική κλάση, αλλά και την αντιμετώπιση της επιτυχίας του.

Στην 4η θέση η Ελλάδα αφήνοντας πίσω μεγάλες δυνάμεις

Η Γερμανία αποτελούσε ανέκαθεν τυχερό μέρος για τους Έλληνες αθλητές του Στίβου. Ήταν κάτι που συζητιόταν αρκετά στον ΣΕΓΑΣ πριν την έναρξη αυτού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς πριν τη φετινή διοργάνωση, η καλύτερη θέση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό ήταν η 5η το 2002 και πάλι στο Μόναχο. Φέτος ήρθε η 4η θέση με 5 Χρυσά Μετάλλια από Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (2), Μίλτο Τεντόγλου, Ελίνα Τζένγκο και ένα ασημένιο από την Κατερίνα Στεφανίδη. Οι μόνες χώρες που είχαν καλύτερη επίδοση από την Ελληνική αποστολή ήταν η διοργανώτρια Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία και η Ισπανία.

Ο ΟΠΑΠ, ως Mέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ συγχαίρει τους Έλληνες Αθλητές για την ιστορική παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο και εύχεται κάθε επιτυχία και στις μελλοντικές τους προσπάθειες.