ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Τζάρι αντίπαλός του για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Τζάρι αντίπαλός του για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο
AP Photo/Rebecca Blackwell

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον Νίκο Τζάρι θα αντιμετωπίσει ο Έλληνας πρωταθλητής στην προσπάθειά του για την πρόκριση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Ο Χιλιανός τενίστας Νο.58 της κατάταξης πανηγύρισε τη νίκη 2-1 σετ με ανατροπή, απέναντι στον Άλεξ Πόπιριν. Ο τελευταίος πήρε το πρώτο σετ 6-3, ωστόσο, ο 27χρονος Λατίνος επέστρεψε και κατέκτησε τα δύο επόμενα σετ 7-5 και 6-4 έπειτα από 2 ώρες και 29 λεπτά.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τζάρι, καθώς οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί το 2019 στο Χερτόγκενμπος, στο χορτάρι, όπου ο Χιλιανός είχε πάρει τη νίκη 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4).

Από εκεί και πέρα, τον αντίπαλό του έμαθε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μια και παίξει απέναντι στον Λορέντζο Μουζέτι, καθώς ο Ιταλός βγήκε νικητής στον «εμφύλιο» με τον Λούκα Νάρντι με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Τέλος, ο Σάσα Ζβέρεφ πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά, μετά την επικράτησή του 6-4, 6-4 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Μεντβέντεφ με τον Σονέγκο.

Σχετικές ειδήσεις