ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ: Ο Ισπανός θα απουσιάσει από το… σπίτι του – Αποσύρθηκε από το Barcelona Open

Ράφα Ναδάλ
Intime News

Ράφα Ναδάλ: Ο Ισπανός θρύλος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο ισχίο και θα απουσιάσει από το τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Ράφα Ναδάλ χτύπησε κατά τη διάρκεια του Australian Open και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam δεν έπαιξε στο Masters του Μόντε Κάρλο με στόχο να προλάβει το τουρνουά της Βαρκελώνης, το οποίο είναι ξεχωριστό για τον ίδιο.

Ο Ναδάλ είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης, μετρώντας 12 τίτλους και ρεκόρ 64-4! Θα απουσιάσει, όμως, για δεύτερη σερί χρονιά, καθώς πέρσι αντιμετώπιζε πρόβλημα στα πλευρά.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πότε θα επιστρέψει ή αν θα πάει στο Παρίσι για το Roland Garros, δίχως να έχει αγωνιστεί προηγουμένως στη χωμάτινη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι το επόμενο μεγάλο τουρνουά είναι το Masters της Μαδρίτης το διάστημα 26 Απριλίου – 7 Μαΐου.

Όσον αφορά στο Barcelona Open, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα (17/4), ο Ναδάλ ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media: «Το τουρνουά της Βαρκελώνης είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα γιατί το να παίζω στο “σπίτι” μου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος και συνεχίζω να προετοιμάζομαι για την επιστροφή μου στην ενεργό δράση. Καλή επιτυχία στον φίλο μου Νταβίντ Φερέρ και την ομάδα του στο τουρνουά το οποίο είναι σίγουρο ότι θα είναι όπως πάντα επιτυχές».