ΣΠΟΡ

Πόλο: Χάλκινη η Εθνική νεανίδων, νίκησε την Ιταλία

Πόλο: Χάλκινη η Εθνική νεανίδων, νίκησε την Ιταλία

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική νεανίδων που επικράτησε 7-6 της Ιταλίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.

Εντυπωσιακά τα κορίτσια της Εθνικής νεανίδων, πέτυχαν μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο νεανίδων. Η U17 της χώρας μας στον αγώνα για το μετάλλιο, επικράτησε της Ιταλίας με 7-6 και κρέμασε το χάλκινο μετάλλιο στα μέλη της αποστολής.

Στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται στη Μανίσα της Τουρκίας, η Εθνική Ελλάδος ήταν εξαιρετική σε ένα ματς για γερά νεύρα. Το ματς κυλούσε ισόπαλο μέχρι το 3-3, ακολούθησε ένα διάστημα χωρίς τέρματα, για να έρθουν δύο γκολ της Ελλάδας για το προβάδισμα 5-3. Η Ιταλία αντέδρασε και ισοφάρισε σε μισό λεπτό.

Η Δρακωτού έκανε το 6-5 με την Κοβάσεβιτς να δίνει… αέρα δύο τερμάτων. Οι Ιταλίδες μείωσαν αλλά η Εθνική μας κράτησε και τα κορίτσια κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-2, 2-1

Διαιτητές: Βιρίγιεβιτς (Σερβία), Βαν Ντούινεν (Ολλανδία)

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη, Δρακωτού 2, Πιοβάν, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου 1, Κύρκου, Καραμπέτσου 1, Τσιάρα.

ΙΤΑΛΙΑ: Σεζένα, Μπιάνκο 3, Κασάρα 1, Πασκουαλίν, Μοσέτι, Λομπάρντο, Ολίβα, Μπακέλε 1, Σγκρο, Γκράσο 1, Καπέλο, Πολιντόρι, Ποζάνι.