ΣΠΟΡ

Αλβανία: Χάος σε αγώνα πυγμαχίας - Θεατές μπούκαραν στο ρινγκ και πλάκωσαν Κολομβιανό μποξέρ (vid)

Αλβανία: Χάος σε αγώνα πυγμαχίας - Θεατές μπούκαραν στο ρινγκ και πλάκωσαν Κολομβιανό μποξέρ (vid)
Screenshot

Θύμα επίθεσης από Αλβανούς θεατές έπεσε ο Κολομβιανός πυγμάχος Πλασίντο Ραμίρεζ, επειδή χτύπησε τον συμπατριώτη τους ενώ κούτσαινε.

Ρινγκ των Survivor Series του WWE θύμισε ο αγώνας πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (18/11) στην Αλβανία, στο Ολυμπιακό πάρκο «Feti Borova» στα Τίρανα.

Ένας συνηθισμένος αγώνας ανάμεσα στον Αλβανό πρωταθλητή, Ντένις Νούρτζα και τον Κολομβιανό Πλασίντο Ραμίρεζ, ξέφυγε εκτός ορίων, με την εισβολή και την επίθεση των θεατών στον δεύτερο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νούρτζα έδειξε να τραυματίζεται στο πόδο και να πηγαίνει κουτσαίνοντας προς τη γωνία του, προκειμένου να λάβει ιατρική βοήθεια. Ο διαιτητής όμως δεν είχε προσέξει το πρόβλημα που έχει, με αποτέλεσμα να κάνει το σήμα προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Ραμίρεζ δεν θέλησε να κάνει fair play και το εκμεταλλεύτηκε τρέχοντας προς τον αντίπαλό του και με ένα αριστερό κροσέ, πριν προλάβει ο διαιτητής να τον σταματήσει, πέτυχε το knock down.

Αυτή η εξέλιξη εξαγρίωσε το κοινό, με τους Αλβανούς θεατές να εισβάλουν στο ρινγκ για να χτυπήσουν τον Κολομβιανό πυγμάχο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αρκετά αντικείμενα έπεσαν στο ρινγκ, ενώ κάποιοι μπήκαν μέσα σε αυτό και άρχισαν να χτυπούν τον Πλασίντο Ραμίρεζ με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ο αντίπαλός του Ντένις Νούρτζα επιχειρούσε να τον προστατέψει!