ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο League Cup λόγω επεισοδίων οπαδών με ΜΑΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στο League Cup λόγω επεισοδίων οπαδών με ΜΑΤ
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την οριστική διακοπή του ντέρμπι στο League Cup στο βόλεϊ Ανδρών αποφάσισαν οι διαιτητές του αγώνα.

Άδοξο τέλος «γράφτηκε» στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ Ανδρών, μια και διακόπηκε οριστικά, έπειτα από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών των «ερυθρόλευκων» και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν σε εξέλιξη του ντέρμπι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, όταν σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. περίπου 150 άτομα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και επιτέθηκαν με μολότοφ στους αστυνομικούς. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα στον μηρό και διακομίστηκε άμεσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ωστόσο, έχει χάσει πολύ αίμα και μπήκε στην εντατική, ενώ έπειτα από λίγη ώρα διασωληνώθηκε. Μάλιστα, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρονται στο νοσοκομείο, ούτως ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση του άνδρα των ΜΑΤ.

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να «διαλύσουν» τους οπαδούς, με την κατάσταση να γίνεται ανυπόφορη. Μάλιστα, η οσμή πέρασε και στο «κλειστό», με αποτέλεσμα να διαταχθεί από τους διαιτητές η προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο ήταν στο δεύτερο σετ, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα 18-10, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 1-0 σετ (25-19).

Οι διαιτητές του αγώνα έδωσαν διορία 45 λεπτών προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως, μετά το πέρας του εν λόγω χρονικού ορίου, η ατμόσφαιρα παρέμεινε ανυπόφορη και για τον λόγο αυτό διατάχθηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Σχετικές ειδήσεις