Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Μια μονομαχία... αποθέωση του τένις!

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει για έβδομη φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τις έξι προηγούμενες να έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου τένις, συνεπώς οι μονομαχίες του με έναν εκ των κορυφαίων του αθλήματος, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν είναι λίγες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/10), οι δυο τους θα συναντηθούν για έβδομη φορά, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό του Roland Garros! Με δεδομένο ότι οι προηγούμενες έξι αναμετρήσεις τους προσέφεραν μοναδικές στιγμές, αναμένουμε να δούμε ξανά θέμα υψηλού επιπέδου.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, η ATP φρόντισε να προσφέρει το καλύτερο ορεκτικό! Συγκέντρωσε τους καλύτερους πόντους από τις κόντρες των δυο τους και δημιούργησε ένα βίντεο... αποθέωση του τένις!

Το Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 18:00, καθώς προηγείται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Το συγκεκριμένο ματς έχει ώρα έναρξης 15:45. Οι ημιτελικοί θα μεταδοθούν από το ΕΡΤ Sports HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr