ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Καταγγελία - «βόμβα» από δικηγόρο - «Ο θάνατός του ήταν ανθρωποκτονία»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Καταγγελία - «βόμβα» από δικηγόρο - «Ο θάνατός του ήταν ανθρωποκτονία»
AP

Σε μια καταγγελία - «βόμβα» για τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησε ο δικηγόρος του 8χρονου γιου του.

Ο Μάριο Μπάουντρι, όπως είναι το όνομα του δικηγόρου, υποστήριξε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ανθρωποκτονία και ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγηθεί στη φυλακή αρκετά άτομα.

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ήδη θα είχε μπει κόσμος στη φυλακή. Είναι ανθρωποκτονία κι όχι θάνατος από φυσικά αίτια όπως αναφέρθηκε. Δεν έγινε έτσι...» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Ντιέγκο Φερνάντο, του μικρού γιου του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Είναι αποδεδειγμένα ανθρωποκτονία κι όσο περισσότερο αργούν να το καταλάβουν και να το αποφασίσουν, τόσο τα στοιχεία που συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται θα αλλοιώνονται...» συμπλήρωσε.

Η καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις αποκαλύψεις για την προβληματική φροντίδα που είχε ο Μαραντόνα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του με τον πρώην γιατρό του, Αλφρέντο Κάε να δηλώνει ότι «θα μπορούσε να ζει ακόμα».

Σε ηχητικό που διέρρευσε, ο γιατρός του «Θεού» της μπάλας, Λεοπόλδο Λούκε ακούγεται να παραδέχεται ότι ένας εκ των ανθρώπων που τον φρόντιζε του έδινε μπύρα και μαριχουάνα για να μην τον ενοχλεί!

«Μου είπαν ότι ο Τσάρλι (σ.σ. ένας εκ των ανθρώπων που είχε αναλάβει τη φροντίδα του) είχε κανονίσει να μπει μια γυναίκα στο σπίτι το βράδυ. Τότε, για να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον έκανε χίλια κομμάτια. Δεν αντέχω άλλο ο Τσάρλι να δίνει μαριχουάνα στον Ντιέγκο. Δεν ξέρω πως να τον σταματήσω» ακούγεται να λέει ο Λούκε.

Ο συνεργάτης με τον οποίο συνομιλεί είναι μέλος του ιατρικού τιμ και όπως τονίζει στον γιατρό, ο Μαραντόνα: «απέκτησε την συνήθεια να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από τους άνδρες της ασφάλειας «φάσο». Τους λέει «φάσο». Τις προάλλες είπα στους άνδρες ασφαλείας», όταν σου λέει έτσι, άναψε του ένα πούρο».

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του Λούκε λέει ότι: «βρήκα υπολείμματα τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος να φτιάχνεται στο μπάνιο και η Μονόνα (σ.σ. η σεφ του Μαραντόνα, Ρομίνα Ροντρίγκες) με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ώστε να μην σηκωθεί ο Ντιέγκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως και γίνει χαμός».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό #metoo: Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη - Κλείνει η προανάκριση για τον δεύτερο ηθοποιό