ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πλεονέκτημα για μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Πλεονέκτημα για μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως η Λίβερπουλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των άλλων ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώτος σκόρερ των «Ρεντς» με 22 γκολ, Λουίς Σουάρες, «οδηγεί» φέτος την ομάδα του στον δρόμο της κορυφής. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Όπως τόνισε ο Ουρουγουανός επιθετικός, η Λίβερπουλ πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα είναι και περισσότερο κουρασμένες:
«Όλες οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα είναι περισσότερο κουρασμένες. Προφανώς, είναι δύσκολη η διαχείριση στην ένταση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κουράζει και το στρες μπορεί να σε αλλάξει. Οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν ξέρω αν έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε σε κανένα από τα ματς που παίξαμε πρόσφατα με τις top ομάδες», είπε αρχικά ο Σουάρες.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε δείξει ότι έχουμε το επίπεδο για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή τα δύο τελευταία χρόνια δείξαμε ότι η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Τώρα παίζουμε πολύ καλά, έχουμε πραγματικά καλούς παίκτες και αν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».