ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματσιούλις: «Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει πριν με Ολυμπιακό»

Ματσιούλις: «Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει πριν με Ολυμπιακό»

Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν δεν θα παίξουν ρόλο στην τρίτη μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, όπως δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις.

«Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για τη βαθμολογία στην Ελλάδα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα μια ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προχωρήσουμε έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα είτε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είτε στην Ευρωλίγκα δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καν! Θα ήταν μεγάλο λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως και ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Και θέλουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές», ήταν τα λόγια του Λιθουανού φόργουορντ του Εξάστερου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.