ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρεμπέ: «Φέτος η Ρεάλ θα πάρει το δέκατο»

Καρεμπέ: «Φέτος η Ρεάλ θα πάρει το δέκατο»

Το δέκατο Champions League στην ιστορία της προέβλεψε ότι θα πάρει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνομιλία του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αυτό ανέφερε ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην «Efe», ενώ σχολίασε το clasico μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα σημείωσε πως τώρα μπορεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

«Δεν είδα το παιχνίδι ολόκληρο. Πριν πάρω το αεροπλάνο ήταν ισόπαλο 2-2. Εκεί το άφησα αλλά όταν έφτασα στην Αθήνα, με πληροφόρησαν ότι ο Μέσι, έβαλε δύο πέναλτι και έχασε η Ρεάλ. Τώρα μπορεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα έχει ανακάμψει και η Ρεάλ πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Είναι καλό το ισπανικό ποδόσφαιρο. Τώρα υπάρχει περισσότερη ωριμότητα στην ομάδα.

Και το είπα στον πρόεδρο Πέρεθ, ότι φέτος η Ρεάλ θα πάρει το δέκατο. Θυμάμαι όταν το κατέκτησε εγώ με την Ρεάλ το 1998, ήταν ένα όνειρο, αξιομνημόνευτο για την Μαδρίτη. Πέρασαν 32 χρόνια από τότε που το πήραν ο Ντι Στέφανο με τον Πούσκας. Ήταν μια τιμή τόσο μεγάλη όσο και να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας», ανέφερε ο Καρεμπέ.