ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι στα πόδια» του Πρίντεζη!

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι στα πόδια» του Πρίντεζη!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται να προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια στον Γιώργο Πρίντεζη, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «all-around.net», η Γαλατάσαραϊ του έχει κάνει μια εξαιρετική προσφορά. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η τουρκική ομάδα προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια στον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πρόταση που υποστηρίζεται ότι του έγινε.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο Πρίντεζης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα θα πρέπει να πληρώσει και το buyoutτου διεθνούς φόργουορντ στους «ερυθρόλευκους». Αυτό προβλέπει το 10% των χρημάτων που θα του δώσει η ομάδα που θα τον αποκτήσει, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως οι Ιταλοί… μπλέκουν στο θέμα και τον Βασίλη Σπανούλη. Σε περίπτωση που φύγει ο αρχηγός των Πειραιωτών, δεν αποκλείεται να φύγει και ο Πρίντεζης.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι ο Πρίντεζης έχει κλειστό συμβόλαιο με την οψιόν στην πλευρά της ΚΑΕ. Αυτό σημαίνει πως για να αποχωρήσει ο Πρίντεζης, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «ερυθρόλευκοι»...

Πηγή: Οnsports.gr