ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτές είναι οι πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού

Αυτές είναι οι πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού

Ακόμα ένα καλοκαίρι τα πόσα που ξοδεύτηκαν για μετακινήσεις ποδοσφαιριστών αγγίζουν μερικά δις ευρώ. Συλλογικά οι ομάδες από την Αγγλία ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα, ενώ η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού με τον Λουίς Σουάρεζ.

Αναλυτικά οι δέκα ακριβότερες μεταγραφές:

10.Ρομελού Λουκάκου 35 εκ.
Ο Βέλγος στράικερ δεν έπεισε τον Ζοσέ Μουρίνιο και μεταγράφηκε στην Έβερτον, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις ως δανεικός.

9.Αντερ Ερέρα 36,5 εκ.
Ένα... πολυεργαλείο για το χώρο της μεσαίας γραμμής των... κόκκινων διαβόλων. Μετακόμισε από το Μπιλμπάο στη Γιουνάιτεντ αντί του ποσού των 36.5 εκ. ευρώ

8.Σεσκ Φάμπρεγας 37,5 εκ.
Δεύτερη επιστροφή στο... Νησί για τον Φάμπρεγας, ο οποίος μετά τις Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, πλεόν αγωνίζεται με τα χρώματα της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο.

7.Αλέξις Σάντσες 37,5 εκ.
Ακόμα μια μετακίνηση από την Ισπανία στην Αγγλία. Ο Αλέξις Σάντσες ανέβασε τις μετοχές του μετά από τις καλές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ και έπεισε τον Βενγκέρ να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

alexis 1

6.Ντιέγκο Κόστα 40.5 εκ.
Από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι. Ο Ισπανός έχει ήδη αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του με τέσσερα γκολ στις πρώτες του τρεις εμφανίσεις.

5.Ελιακίμ Μανγκαλά 40.5 εκ.
Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Πόρτο, του έδωσαν το... εισιτήριο για συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

mangala

4.Νταβίντ Λουίζ 63 εκ.
Εξωπραγματικό ποσό για κεντρικό αμυντικό. Ο Νταβίντ Λουίζ έφυγε από τους... Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι και πήγε στους... Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν.

3.Ανχελ Ντι Μαρία 75 εκ.
Η Ρεάλ δεν τον ήθελε. Ο ίδιος δεν ήθελε να μείνει και έτσι βρέθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έψαχνε έναν σούπερ σταρ ο οποίος θα τη βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει επέλθει. Αν θα τα καφέρει; Ο χρόνος θα το δείξει...

dimaria 2

2.Χάμες Ροντρίγκες 80 εκ.
Έξι γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ, του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα που ονειρευτόταν πάντα. Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη μεταγραφή της λίστας, αυτή του Χάμες από τη Μονακό στη Μαδρίτη για 80 εκατομμύρια ευρώ.

james 6

1.Λουίς Σουάρες 95 εκ.
Τι κι αν θα αγωνιστεί τον Οκτώβριο λόγω τιμωρίας για τη δαγκωνιά στον Κιελίνι; Αυτό δεν εμπόδισε την Μπαρτσελόνα να δώσει 95 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει και αν τον κάνει τη πιο ακριβή μεταγραφή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

luis 12

Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Η λίστα του... Μίτσελ