ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίνης: «Γνωρίζαμε, αλλά δεν μιλούσαμε»

Νίνης: «Γνωρίζαμε, αλλά δεν μιλούσαμε»
Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την φετινή προετοιμασία, τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό...

Κίτσμπουελ Αποστολή: Χρήστος Γιαννούλης

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την φετινή προετοιμασία, τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίνης τόνισε πώς ναι μεν πάντα δημιουργούν πρόβλημα οι αποχωρήσεις παικτών που κάνουν τη διαφορά, όπως οι Ζιλμέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο υποστήριξε ότι αυτό που προέχει στον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση, είναι να αποκτήσει ομοιογένεια και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

-Όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν, κάποια από τα οποία τα βιώσατε κι εσείς, αλλά και όσα βγήκαν στη δημοσιότητα μετά πως ακούγονται στα αυτιά σας; Σας προβληματίζουν;

«Κακά τα ψέματα, όλοι μας τα ξέραμε όλα αυτά αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει κάτι, να αλλάξει κάτι. Αλλά όπως το έχω ξαναπεί, δύσκολα πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Κι αυτό είναι το πιο κακό απ όλα».

-Δεδομένα ότι κάποια ματς αφορούσαν τον Παναθηναϊκό, νιώθετε αδικημένοι, δικαιωμένοι μετά από όλα αυτά;

«Και εμείς αδικημένοι ήμασταν και άλλες ομάδες. Ο οποιοσδήποτε στη θέση μας έτσι θα ένιωθε, ιδιαίτερα αφού σε κάποια παιχνίδια η ομάδα αδικήθηκε ολοφάνερα. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει πιο υγιές το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Όλη η συνέντευξη στο onsports.gr