ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δοκιμές Σάντος εν όψει Ισραήλ

Δοκιμές Σάντος εν όψει Ισραήλ
Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε πολλές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας...

Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε πολλές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας.

Το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού είχε πολλές ασκήσεις με μπάλα, τακτική και δίτερμα στο τέλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικό μαζί του έκανε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος έχει υποστεί μια ελαφριά κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε πρόγραμμα μόνος του με φορτία επανένταξης, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Στην τριάδα του κέντρου έπαιξαν αρχικά οι Καφές-Μάκος-Κατσουράνης με τους θεωρητικά βασικούς και στη συνέχεια οι δύο χαφ της ΑΕΚ αντικαταστάθηκαν από τους Πέτσο-Φωτάκη.

Με τα έως τώρα δεδομένα, η άμυνα είναι πολύ πιθανόν να αποτελείται από τους Σηφάκη, Αβ. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, με ερωτηματικό να αποτελεί τον τέταρτο που θα συμπληρώνει τη γραμμή. Στην τριπλέτα της επίθεσης έγιναν αρκετές δοκιμές, όπως και στο χώρο της μεσαίας γραμμής χωρίς να φανούν οι σκέψεις του Σάντος.