ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πάρει αποτέλεσμα στο Βέλγιο

Να πάρει αποτέλεσμα στο Βέλγιο
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22:05, ΑΝΤ1) την Άντερλεχτ στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ», για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων...

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22:05, ΑΝΤ1) την Άντερλεχτ στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ», για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με σκοπό να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με το επόμενο παιχνίδι να είναι στην Αθήνα κόντρα στην Στουρμ Γκρατς, ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει ότι η αποφυγή της ήττας, ανοίγει το δρόμο για την πρόκριση μέσω του τερματισμού στις δύο πρώτες θέσεις, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τελικά σύστημα 4-3-3 με την εξής ενδεκάδα: Ο Κωνσταντόπουλος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Γεωργέα και Καράμπελα δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και τους Δέλλα και Μανωλά στα χαφ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Βάργκας, έχοντας λίγο πιο μπροστά του τους Γκέντσογλου και Λαγό.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, έχοντας ως συμπαραστάτες τους Χοσέ Κάρλος στα δεξιά και Λεονάρντο στα αριστερά.

H Άντερλεχτ, από την άλλη πλευρά, έχοντας τον ίδιο σχηματισμό, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Προτό στο τέρμα, Ντεσχάχτ, Γιουχάζ, Κουγιάτε και Βασιλέφσκι στην άμυνα, Μπίλια, Κλίεσταν και Ζιλέ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ Σουάρες, Γιοβάνοβιτς και Μάτος θα είναι η επιθετική τριπλέτα.,