ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακή η Σίτι, πέρασε από τώρα η Ρεάλ

Εντυπωσιακή η Σίτι, πέρασε από τώρα η Ρεάλ

Επίδειξη δύναμης μέσα «Μαδριγάλ» έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 3-0 της Βιγιαρεάλ σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «πολίτες» με δύο γκολ του Γιάγια Τουρέ (30’, 71’) και το πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 45’ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα βαθμό περισσότερο από τη Νάπολι, η οποία έχασε 3-2 στο Μόναχο από τη Μπάγερν.

Η γερμανική ομάδα με τον Γκόμεζ σε μεγάλη μέρα να πετυχαίνει τρία γκολ στο 17’, το 23’ και το 43’ προηγήθηκαν 3-0, για να μειώσει η Νάπολι με τον Φερνάντεζ (45’, 79’) .Στο δεύτερο όμιλο η Ίντερ κέρδισε 2-1 τη Λιλ, ενώ στην Τουρκία Τραμπζονσπορ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμειναν στο 0-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει 2-0 την Οτσέλουλ Γκαλάτσι από τη Ρουμανία, ενώ η μίνι-έκπληξη έγινε στην Πορτογαλία, όπου η Μπενφίκα ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Βασιλεία.

Τέλος, για τον 4ο όμιλο το… τρένο της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από τη Γαλλία. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με απευθείας φάουλ στο 25’ και πέναλτι στο 69’ «καθάρισε» 2-0 τη Λιόν και πλέον μετρά 10 γκολ ενεργητικό, κρατώντας την εστία της ανέπαφη, ενώ προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση. Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Άγιαξ, ο οποίος συνέτριψε με 4-0 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μπήκε σε… τροχιά πρόκρισης.