Νικόλας Φραγκιουδάκης
Ο Νικόλας Φραγκιουδάκης νιώθει πιο ανάλαφρος άνθρωπος στην τοποθεσία TikTok
Πηγή: Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νικόλα Φραγκιουδάκη πιστεύεις στα ζώδια; Ο viral «αστρολόγος» του TikTok στο Newsbomb.gr

O Νικόλας Φραγκιουδάκης ο ταλαντούχος ηθοποιός που έχουμε γνωρίσει μέσα από τα viral βίντεο των ζωδίων στο TikTok, μιλάει στο Newsbomb.gr και μας βοηθά να τον γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο. 

Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης, έχει γίνει viral στα social media με τα χιουμοριστικά βίντεο των ζωδίων και πώς αυτά θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις.

Σε κάθε βίντεο, ο Νικόλας ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του, ερμηνεύοντας τους 12 διαφορετικούς χαρακτήρες των ζωδίων και βλέπει τα βίντεό του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views... και όχι άδικα! Η μεγάλη απήχηση που έχει βρει το «παιδί του», όπως χαρακτηρίζει το πρότζεκτ στη συνέντευξή του στο Newsbomb.gr, τού έχει ανοίξει πολλές πόρτες, όπως αυτή του Σταυρού του Νότου όπου θα τον δούμε την επόμενη Πέμπτη (11/04) με τον «Ανάδρομο Ερμή», του έχει βάλει χρήματα στο λογαριασμό του και του έχει φέρει θεατρικές και τηλεοπτικές προτάσεις. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τον έχει γεμίσει με πολλή αγάπη από τον κόσμο.

«Έχω πάρει πολλά από τον Ανάδρομο Ερμή, δεν παραπονιέμαι που ο κόσμος με έμαθε από τα ζώδια. Είναι μια πτυχή δική μου, είναι "παιδί" μου», λέει χαρακτηριστικά o ηθοποιός, influencer και δάσκαλος υποκριτικής, στην κάμερα του Newsbomb.gr.

«Τα social είναι πολύ σημαντικά για εμένα γιατί από εκεί ξεκίνησα, εκεί πορεύομαι -προς το παρόν τουλάχιστον- οπότε θέλω να είμαι και ενεργός. Θα κάτσω και θα απαντήσω στα μηνύματα του κόσμου τα οποία είναι εκατοντάδες καθημερινά. Μου δείχνουν πολλή αγάπη και είναι φοβερό αυτό το πράγμα, το βλέπω και στο δρόμο και το απολαμβάνω», προσθέτει.

Το ζητάω να μου δώσει το στίγμα της παράστασης και πώς καταφέρνει να μεταφέρει το κόνσεπτ με τα ζώδια από τα social media πάνω στην σκηνή, έχοντας μουσικό συνοδοιπόρο του την Joanna Drigo. «Αυτό που κάνουμε δεν είναι ακριβώς μόνο stand up comedy, είναι και λίγο live», λέει και συνεχίζει: «Πώς αντιδρά το ζώδιο σε κάποιες περιστάσεις. Πώς τσακώνεται, πώς χωρίζει, πώς κάνει σεξ, προσπάθησα να τα μεταφέρω πάνω στη σκηνή. Θεατρικά βέβαια, δηλαδή να θυμίζει τη βιντεοκλιπίστικη ατμόσφαιρα, να θυμίζει και stand up αλλά και παράσταση με πρόζα και μουσική».

Ο Νικόλας δεν θα μας αποκαλύψει το ζώδιό του -τουλάχιστον on camera, και ο νοών νοείτω- όμως θα μας πει αν πιστεύει στα ζώδια (!) και θα μας περιγράψει τη διαδικασία δημιουργίας ενός ζωδιακού βίντεο. Επίσης, θα μας μιλήσει για τα μαθήματα αστρολογίας που έχει κάνει και θα μας πει ότι υπάρχει κόσμος που του ζητά να κάνει ακόμα και προβλέψεις!

Επίσης, θυμάται το ντεμπούτο πάνω στη θεατρική σκηνή, όταν ακόμα σπούδαζε θεατρολογία, μας λέει για τις θεατρικές και τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί -μετά την τεράστια απήχηση των βίντεο- και εξηγεί τι είναι αυτό που θα τον κάνει να αποδεχτεί ή να απορρίψει μια πρόταση.

Πώς προσδιορίζει ο ίδιος τον εαυτό του καλλιτεχνικά; Η απάντησή του αναπάντεχη, για όσους τον έχουν παρακολουθήσει μόνο στα χιουμοριστικά βίντεο. «Χαρακηρίζομαι ως δραματικός ηθοποιός, αλλά τον τελευταίο χρόνο που ασχολούμαι με την κωμωδία στο διαδίκτυο, στην ιντερνετική μου περσόνα, έχω γίνει πιο ανάλαφρος άνθρωπος γιατί ήμουν πιο βαρύς. Πλέον νιώθω μια ανάταση».

Για την ιστορία πάντως, ο Νικόλας θέλει πολύ να ερμηνεύσει έναν πάρα πολύ δραματικό ρόλο ή εποχής και σημειώνει: «Θα ήθελα να τσαλακωθώ. Για όλους τους ηθοποιούς είναι πρόκληση αυτό. Για να δει ο κόσμος και την άλλη πλευρά μου». Μάλιστα, μας αποκαλύπτει και έναν συγκεκριμένο ρόλο που θέλει να κάνει «πάση θυσία!».


Ο επόμενος καιρός είναι γεμάτος παραστάσεις για τον Νικόλα, περιοδεία σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας με τον «Ανάδρομο Ερμή», στη συνέχεια καλοκαιρινές παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα και παράλληλα, η κυκλοφορία του ομώνυμου τραγουδιού της παράστασης.

Πριν κλείσουμε την κουβέντα μαζί του τον ρωτάμε μέχρι πότε θα κάνει τα βίντεο με τα ζώδια στα social media. Ο Νικόλας είναι απόλυτα ξεκάθαρος: «Θα το κάνω όσο αντέξω, γιατί ο κόσμος το θέλει, γιατί πουλάει και γιατί μου αρέσει. Αν νιώσω κάποιο τέλμα θα το καταλάβω».

*Πληροφορίες
"Ανάδρομος Ερμής Reloaded"
11 Aπριλίου
Σταυρός του Νότου PLUS
Νικόλας Φραγκιουδάκης, Joanna Drigo

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/anadromos-fragkioudakis-stauros-tou-notou/


Διαβάστε επίσης

Ο viral Νικόλας Φραγκιουδάκης έρχεται στον Σταυρό του Νότου με το «Ανάδρομος Ερμής Reloaded»

Σπύρος Γραμμένος: «Η μαμά μου με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες και με έκανε αυτό που είμαι»

Πολιτιστική ατζέντα του Newsbomb.gr: Viral καλλιτέχνες, τελευταίες ευκαιρίες και ρίγη ανατριχίλας

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ