ΥΓΕΙΑ

ΕΟΦ: Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα - Τι έδειξαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι για το «μυστικό του Αδάμ»

ΕΟΦ: Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα - Τι έδειξαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι για το «μυστικό του Αδάμ»
INTIME NEWS

Φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί προς χρήση σε συμπλήρωμα διατροφής, ούτε αναγράφονται στη συσκευασία, περιέχει επικίνδυνο σκεύασμα για το οποίο προειδοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Κατόπιν ενημέρωσης του Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) των ΗΠΑ, ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος Adam’s Secret.

Ειδικότερα, οι εργαστηριακοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από την αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ, έδειξαν ότι τα προϊόντα Adam’s Secret Extra Strength 1500 Capsules και Adam’s Secret Extra Strength 3000 Capsules περιέχουν τις φαρμακευτικές δραστικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαναφίλη οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς αυτές να αναγράφονται στην επισήμανσή τους. Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία των χρηστών.

Αυτό είναι το επικίνδυνο προϊόν:

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για «μαύρο» ρεκόρ – Αγγίζουν τις 3.000 οι μολύνσεις Covid-19