ΥΓΕΙΑ

Απίστευτο: Λούζεσαι ΛΑΘΟΣ όλη σου τη ζωή!

Απίστευτο: Λούζεσαι ΛΑΘΟΣ όλη σου τη ζωή!

Τα πάνω… κάτω, γκρεμίζοντας όσα ξέρατε (και εφαρμόζατε) για το λούσιμο, έρχεται να φέρει μία καινούρια επαναστατική τεχνική!

Γιατί μπορεί να νομίζατε ότι έτσι πρέπει να λούζεστε, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα πολλά που… πρέπει επίσης να μάθετε μέχρι και για απλές καθημερινές συνήθειες τις οποίες μέχρι σήμερα κάνατε μηχανικά επειδή έτσι σας έδειξαν.

Σύμφωνα λοιπόν με την Independent, καλό θα ήταν να ξεχάσετε τις παλιές σας συνήθειες και να δοκιμάσετε στο κεφάλι σας το «αντίστροφο λούσιμο», το οποίο υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα. Και όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς από το καθόλου ευρηματικό όνομα της νέας τεχνικής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα κάνετε όλα αντίστροφα!

Όχι να βάλετε σαμπουάν και μετά να ρίξετε νερό στα μαλλιά σας, αλλά αν χρησιμοποιείτε μαλακτική κρέμα μετά το λούσιμο, δοκιμάστε την πριν και ξεφορτωθείτε τον εφιάλτη των θαμπών και εύθραυστων μαλλιών!

Οι λόγοι, δε, για να το κάνετε είναι πολύ απλοί, λογικοί και θα σας πείσουν: H υπερβολική λιπαρότητα που μένει στις τρίχες λόγω του μαλακτικής, αλλά και το γεγονός ότι τα ευεργετικά οφέλη του σαμπουάν δεν είναι πλέον οφέλη αλλά… παρελθόν λόγω του μαλακτικού!

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα, εάν βάλετε πρώτα το μαλακτικό και έπειτα λουστείτε, θα απαλλαγείτε από τα λιπαρά υπολείμματα, τα μαλλιά σας θα είναι σωστά ενυδατωμένα, ενώ θα διαπιστώσετε επιτέλους και όλα όσα υπόσχεται το σαμπουάν σας.

Όλα βέβαια κρίνονται στην πράξη…

Σχετικές ειδήσεις