ΥΓΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανακαινίστηκε ο θάλαμος Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου

Θεσσαλονίκη: Ανακαινίστηκε ο θάλαμος Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου

Στο αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε το ΜΗΤΕΡΑ – μέλος του Ομίλου Υγεία, για την ανακαίνιση του θαλάμου Παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, το ΜΗΤΕΡΑ ανακαίνισε και εξόπλισε το θάλαμο Παίδων του νοσοκομείου.

«Η χορηγία εκσυγχρονισμού θαλάμου παίδων της κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης από το "Μητέρα", μέλος του Ομίλου Υγεία, αποτελεί ύψιστη προσφορά απέναντι στον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες υγείας του» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Καραγκιόζης, προσθέτοντας: «Θεωρώ ότι η μεταμόσχευση νεφρού και των υπόλοιπων συμπαγών οργάνων, αποτελεί αποκλειστικά θέμα της κάθε κοινωνίας και του πολιτισμού που αυτή διαθέτει, αφού ο γείτονας της διπλανής πόρτας είναι αυτός που θα καταλήξει στη νεφρική ανεπάρκεια και θα χρειαστεί ένα μόσχευμα. Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης, οι ιατρικές υπηρεσίες να είναι υψηλού επιπέδου και να παρέχονται σε ασφαλές περιβάλλον. Ο τρόπος αντιμετώπισης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας είναι τελικά ο καθρέφτης της συνείδησης μας».

Σχετικές ειδήσεις