ΥΓΕΙΑ

Τι πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών!

Τι πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών!

Ποια είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο

Στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας βρίσκεται το μείζον θέμα της ασφάλειας στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών αλλά και οι συνθήκες υγιεινής κάτω από τις οποίες εκτελούνται οι χιλιάδες συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Προσοχή στις παράνομες κλινικές!

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει αναδειχθεί στην πιο δημοφιλή και αποτελεσματική θεραπεία για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, για άνδρες και γυναίκες. Πρόκειται για μια κορυφαία ιατρική πράξη που ως τέτοια, πρέπει να εκτελείται μόνο από έμπειρους ιατρούς, με γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών που δε μπορεί παρά να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Δυστυχώς, αυτό δε συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Με μοναδικό σκοπό το εύκολο κέρδος και εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη ζήτηση αλλά και την έλλειψη παιδείας και ενημέρωσης στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, επιτήδειοι και κερδοσκόποι έχουν στήσει ένα επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες των ανυποψίαστων ασθενών.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες “κλινικές”, κέντρα αισθητικής αλλά και αυτοαποκαλούμενοι “ειδικοί” προσφέρουν οικονομικά πακέτα μεταμόσχευσης μαλλιών προσελκύοντας ασθενείς που χωρίς να το γνωρίζουν, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των κέντρων που δραστηριοποιούνται σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ινδία, λειτουργούν παράνομα, χωρίς κανένα έλεγχο από κρατικές και υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εκτελούνται μεταμοσχεύσεις μαλλιών από μη ιατρικό προσωπικό και μάλιστα σε χώρους όπου δεν τηρούνται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, θέτοντας έτσι σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία χιλιάδων ασθενών.


Φυσικά, τα αποτελέσματα αυτών των μεταμοσχεύσεων είναι τραγικά και σε πολλές περιπτώσεις μη αναστρέψιμα κάτι που έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία των ασθενών.

Φωτό: Αποτέλεσμα μεταμόσχευσης Μαλλιών Direct Hair Implantation που προσφέρεται αποκλειστικά από τα κέντρα DHI.

Ασφάλεια- Εκπαίδευση & Κανονισμοί στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Σύμφωνα με την Ιατρική Ομάδα του DHI Global Medical Group, όσοι σκέφτονται να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους, να μην αποφασίζουν με βάση την χαμηλή τιμή και φυσικά, να δίνουν έμφαση στο θέμα της ασφάλειας αλλά και της εκπαίδευσης του ιατρικού προσωπικού.

“Για την DHI, η Ασφάλεια, η Εκπαίδευση και οι Κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούνται σε όλες τις διαδικασίες της Διάγνωσης, της Πρόληψης και της Θεραπείας της τριχόπτωσης, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε συνεχώς σε αυτούς τους τομείς, έχουμε αναπτύξει αυστηρά πρωτόκολλα που τηρούνται σε όλες τις διαδικασίες και μέσα από τις συνεργασίες μας με δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, έχουμε αγγίξει τα υψηλότερα στάνταρ στο θέμα της ασφάλειας αλλά και της αποτελεσματικότητας των θεραπειών μας”.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική πράξη που πρέπει να εκτελείται μόνο από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Στην DHI, οι θεραπείες τριχόπτωσης εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν πολλά χρόνια εμπειρία στο αντικείμενο και επιπλέον, έχουν πιστοποίηση από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου.

Φωτο: Το γνωστό μοντέλο- παρουσιάστρια Έλλη Παπαγγελή, έχει επιδιορθώσει την hairline της με την προηγμένη τεχνική της DHI.

Direct Hair Implantation: Η καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο

Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει πολλαπλά οφέλη στην υγεία των ασθενών αφού βελτιώνει τόσο την εξωτερική εμφάνιση όσο και την ψυχολογία τους, μειώνοντας σημαντικά το Οξειδωτικό Στρες.

H τεχνική Direct Hair Implantation είναι η μοναδική που διδάσκεται σε Ακαδημαϊκό επίπεδο από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Πρόκειται για την πιο προηγμένη τεχνική στον κόσμο και για αυτό τον λόγο, εκατοντάδες κλινικές προσπαθούν να την αντιγράψουν ή παραπλανούν ασθενείς ισχυριζόμενοι πως την προσφέρουν. Όμως, η τεχνική της DHI προσφέρεται μόνο από τα 75 κέντρα DHI σε όλο τον κόσμο. Οι ασθενείς που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί απέναντι σε όσα ακούν αλλά και να προχωρούν απαραίτητα σε διάγνωση της τριχόπτωσης τους πριν από οποιαδήποτε θεραπεία”.

Μάλιστα, πρόσφατα η DHI παρουσίασε και τη νέα τεχνική Direct Plus που προσφέρει ακόμη πιο γρήγορη επούλωση, περισσότερα μαλλιά ανά συνεδρία και τα πιο φυσικά αποτελέσματα στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Το κόστος της Direct Hair Implantation καθορίζεται από το μέγεθος της τριχόπτωσης του αλλά και τις ανάγκες του κάθε ασθενή και καθορίζεται μετά από τη Διάγνωση που παρέχεται δωρεάν στα κέντρα της DHI.

DHI, το αποτέλεσμα μετράει!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Γιώτη. Σήμερα, ο όμιλος αριθμεί 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς. Το DHI Global Medical Group προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης.

DHI Αθήνας, Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630

DHI WhatsApp: 6984629051

info@dhiglobal.com

https://dhi.gr/

Φωτό, πριν και μετά την DHI: Ο γνωστός επιχειρηματίας Ben Chambers ταξίδεψε στην Ελλάδα για Μεταμόσχευση Μαλλιών στην DHI Αθήνας.