ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ένας καταδικασμένος για μεταφορά ναρκωτικών καταγγέλλει τον Καμμένο για... πιέσεις

Ένας καταδικασμένος για μεταφορά ναρκωτικών καταγγέλλει τον Καμμένο για... πιέσεις

Καταγγελίες - φωτιά κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου από τον καταδικασμένο για την υπόθεση «Noor 1» Μάκη Γιαννουσάκη - Ο υπόδικος λέει ότι δέχθηκε πιέσεις από τον κ. Καμμένο για να ισχυριστεί συγκεκριμένα πράγματα στην κατάθεσή του - Καμία απάντηση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας - Καμία αντίδραση από τις αρχές της ελληνικής πολιτείας.

ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ: «ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ...» - ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ;

Στην Ελλάδα του 2017 γίνονται καταγγελίες – φωτιά για πολιτικούς και κορυφαίους υπουργούς και τελικά δεν... ιδρώνει το αυτί κανενός!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Ένας καταδικασμένος πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1», ονόματι Μάκης Γιαννουσάκης καταγγέλλει δημόσια με συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι δέχθηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να δώσει συγκεκριμένη κατάθεση στις Αρχές επί της υπόθεσης του «Noor 1» και μέχρι στιγμής δεν έχει ενδιαφερθεί καμία αρμόδια αρχή της επίσημης ελληνικής πολιτείας να καλέσει τον κύριο Καμμένο προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο δε κύριος Καμμένος - μέχρι στιγμής - δεν έχει δώσει καμία απολύτως απάντηση ή διάψευση για το θέμα.

Η σιωπή του υπουργού είναι εξόχως εκκωφαντική και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι καυτά:

  • Λέει ψέματα ο κ. Γιαννουσάκης;
  • Ο υπουργός γνωρίζει τον συγκεκριμένο κύριο; Και αν ναι, τι δοσοληψίες έχουν; Τι επαφές έχουν;

Ο κ. Μάκης Γιαννουσάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθεση εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς επικοινώνησε με τον υπουργό, απάντησε:

«Βρήκε τον τρόπο. Επικοινώνησε και με τον αρχιφύλακά μου. Και μου ζήτησε να δώσω την περιβόητη κατάθεση. Μου είπε ότι, αν το έκανα, θα ήταν δίπλα μου όλη η κυβέρνηση, ότι είναι ενημερωμένη ήδη όλη η κυβέρνηση».

Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών. «Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.

Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Όμως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι «για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιαννουσάκης, όλα τα παραπάνω για τις πιέσεις που δέχθηκε τα έχει αποστείλει εγγράφως στον Άρειο Πάγο!!!

Άρα η Δικαιοσύνη γνωρίζει πολυ καλά.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Διότι πώς είναι δυνατόν ένας ισοβίτης να καταγγέλλει το Νο 2 της κυβέρνησης και να μην ανοίγει ρουθούνι;

Εμείς βεβαίως δεν θα εξετάσουμε αν τα όσα λέει ο κ. Γιαννουσάκης είναι αληθή ή ψευδή. Αυτό θα το κάνει η Δικαιοσύνη.

Το περίεργο είναι πώς ο κ. Καμμένος, αλλά και ο κ. Τσίπρας ανέχονται να ακούγονται τέτοια πράγματα: Ότι δηλαδή ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση είναι ενήμερη για το θέμα της μεταφοράς των ναρκωτικών!

Πώς είναι δυνατόν να μην παίρνουν θέση, όταν ένας κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι έχει επικοινωνίες με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Θα επανέλθουμε...

Σχετικές ειδήσεις