Η επόμενη νάρκη θα είναι με την Προεδρία της Δημοκρατίας

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά ο επόμενος μεγάλος σκόπελος για τη ΝΔ θα είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας

Η επόμενη νάρκη θα είναι με την Προεδρία της Δημοκρατίας
INTIME NEWS
2'

Μετά το Βατερλώ με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προβλέπω νέες περιπέτειες για το κυβερνών κόμμα και μάλιστα ακόμα χειρότερες.

Το πώς θα καταφέρει η ΝΔ να μην πέσει στα βράχια με την επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι ένα ζήτημα που μπαίνει στο δημόσιο διάλογο μετά τις ευρωεκλογές παρά το γεγονός ότι θεσμικά ανοίγει το 2025.

Στελέχη της γαλάζιας παράταξης αρχίζουν σιγά σιγά να εκφράζουν την δυσφορία τους για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός λέει καλά λόγια για την Σακελλαροπουλου και αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί και να την ξαναπροτείνει...

Δημόσια, ο πρώτος που πήρε θέση ευθέως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ο Νότης Μηταράκης. Θα μου πείτε το έκανε επειδή είναι δυσαρεστημένος που δεν αξιοποιήθηκε στον ανασχηματισμό. Καλά εντάξει...

Εγώ σας λέω ότι η Κ.Ο της ΝΔ είναι στα κάγκελα με την ΠτΔ και δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομά της. Ειδικά οι Σαμαρικοί και οι Καραμανλικοί. Οι ατόφιοι δεξιοί την θεωρούν γνήσια εκπρόσωπο της woke κουλτούρας και του κακώς νοούμενου δικαιωματισμού και στο παρασκήνιο βράζουν όλοι εναντίον της.

Η ΝΔ είναι καζάνι που βράζει. Μιλημένα, ξηγημένα για να συνεννοούμαστε και να μην κοροϊδευόμαστε. Και προσέξτε. Αυτή τη φορά δεν θα κάνουν κωλοτουμπα οι γαλάζιοι βουλευτές όπως με τα ομόφυλα. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Θα πέσουν κορμιά αν ο πρωθυπουργός την προτείνει ξανά. Εγώ αυτά μαθαίνω. Για να μην λέτε ότι δεν σας προειδοποίησα. Τα λέω από τώρα και αμαρτία ουκ έχω.

Με... Αικατερίνη δεν βλέπω να πηγαίνει μακριά η ΝΔ. Θα έχει βραχύ βίο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή