BOMBER

Σκάνδαλο: Νέο απαλλακτικό βούλευμα για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Σκάνδαλο: Νέο απαλλακτικό βούλευμα για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ
Έκριναν ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα σε βάρος του

Η είδηση προκαλεί! Δικαστές του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας εξέδωσαν απαλλακτικό βούλευμα, και μάλιστα τρίτο κατά σειρά, για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Επιχειρούν, δηλαδή, να απαλλάσσουν από τις κατηγορίες τον άνθρωπο που φέρεται να «μαγείρεψε» στατιστικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα στα… Μνημόνια.

Μάλιστα, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, τα οποία λειτούργησαν παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζητούσε την παραπομπή του σε δίκη για του κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, έκριναν ότι δεν στοιχειοθετείται το εν λόγω αδίκημα σε βάρος του!!!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έκδοση αυτού του βουλεύματος είχε προηγηθεί η έκδοση ακόμη δυο απαλλακτικών βουλευμάτων και ισάριθμων αναιρέσων από τον Άρειο Πάγο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η υπόθεση αυτή, η οποία έχει προκάλεσει το έντονο ενδιαφέρον αλλά και τις οξείες αντιδράσεις των δανειστών μας, έφτασε και πάλι στο Εφετείο όταν την περασμένη Άνοιξη το αρμόδιο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, για δεύτερη φορά, έκανε δεκτή αναίρεση κατά της απαλλαγής Γεωργίου, την οποία άσκησε η Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας του Πειραιά

Επιστροφή - «βόμβα» στον ΑΝΤ1 - Δεν πάει ο νους σας! (pics)