ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο κοστίζει το θηριώδες SUV που πήρε ως δώρο ο Ronaldo για τα γενέθλιά του;

Πόσο κοστίζει το θηριώδες SUV που πήρε ως δώρο ο Ronaldo για τα γενέθλιά του;

Ο Ronaldo χάρηκε σίγουρα για το νέο του απόκτημα. Το πόσο όμως χάρηκε και ο βασικός χορηγός της Juventus είναι ένα άλλο ερώτημα.

Του Γιάννη Σκουφή

O Ronaldo, το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Πορτογαλίας και της Juventus έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 35 του χρόνια και πήρε από τη σύντροφό του Georgina Rodriguez ως δώρο ένα μεγάλο SUV. Πιο συγκεκριμένη τη Brabus 800 Widestar, που είναι μια AMG G 63 που έχει δεχθεί τις περιποιήσεις της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων που ειδικεύεται στα μοντέλα της Mercedes.

Έτσι η 800 Widestar είναι ακόμα πιο επιβλητική και εντυπωσιακή σε σχέση με τη στάνταρ G 63, με φτερά κατά 10 εκατοστά πιο φαρδιά, με νέο καπό με εισαγωγές αέρα, πλευρικές εξατμίσεις, προβολείς στην οροφή και στάνταρ ζάντες 23 ιντσών.

Παράλληλα ο bi-turbo V8 των 4.000 κυβικών έχει ανέβει στους 800 ίππους (από 585) και στα 1.000 Nm, με τη βοήθεια καινούργιων υπερ- συμπιεστών και έτσι το κατάμαυρο θηρίο επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε 4,1 δεύτερα και έχει τελική 240 χλμ./ ώρα.

Φυσικά όλα αυτά έχουν και το αντίστοιχο αντίτιμο που ανέρχεται σε 366.000 ευρώ, ενώ το βέβαιο είναι πως ο Ronaldo χάρηκε με το νέο του αυτοκίνητο καθώς δεν είχε κάτι αντίστοιχο στη συλλογή του που αποτελείται κυρίως από hyper cars.

Αυτή που δεν χάρηκε πρέπει να είναι η Jeep, που είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, της Juventus. Ίσως να την προτιμήσει του χρόνου η Georgina Rodriguez…