ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και όμως αυτό είναι ένα Suzuki Jimny!

Και όμως αυτό είναι ένα Suzuki Jimny!

Με απειροελάχιστη απόσταση από το έδαφος το Ratrod που βασίζεται στο Jimny της Suzuki είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα.

Του Γιάννη Σκουφή

Αν κάτι σου έρχεται στο μυαλό αναφορικά με το μικρό SUV της Suzuki, ανεξαρτήτως μάλιστα γενιάς, είναι οι εξαιρετικές δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο. Οι οποίες σε σημαντικό βαθμό οφείλονται τόσο στο μικρό του βάρος όσο και στη μεγάλη του απόσταση από το έδαφος.

Αυτήν την απόσταση λοιπόν εκμηδένισε, τουλάχιστον εικονικά, ο Leo Esteves. Ο οποίος δεν χαμήλωσε απλά το μικρό ιαπωνικό SUV ώστε να το κάνει Hotrod αλλά προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, μετατρέποντάς το σε Ratrod. Έτσι προκειμένου να το κάνει να έρπει κυριολεκτικά έβγαλε τους τροχούς εκτός αμαξώματος με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να κάθονται ελάχιστα χιλιοστά πάνω από την άσφαλτο.

Φυσικά έκοψε και την οροφή, ενώ το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ιδιαίτερο γιατί πολύ σπάνια συνδυάζεται ένα γωνιώδες αμάξωμα σε και αυτό του Jimny, που συνήθως σκαρφαλώνει σε δύσκολα εδάφη με μια απόσταση από το έδαφος που δεν του επιτρέπει καλά καλά να κινηθεί σε χαλί.

O Esteves έχει μετατρέψει σε Ratrod και το Jimny της τελευταίας γενιάς, αυτή τη φορά όμως αφήνοντας την οροφή στη θέση της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός - «Στο τραπέζι» επαναφορά των SMS στο 13033 και τοπικά lockdown