ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με αυτό το Ford Bronco μπορείς να κάνεις μέχρι και κάμπινγκ

Με αυτό το Ford Bronco μπορείς να κάνεις μέχρι και κάμπινγκ

Το Bronco μονοπωλεί αυτήν την περίοδο το ενδιαφέρον στην αμερικανική αγορά και η Ford παρουσιάζει συνεχώς εκδόσεις και παραλλαγές του.

Του Γιάννη Σκουφή

Το ολοκαίνουργιο Bronco, η σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού SUV έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά από ότι φαίνεται η Ford είναι έτοιμη όχι μόνο να την αντιμετωπίσει αλλά και να τη συντηρήσει και να την ενισχύσει.

Έτσι στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που γίνεται για το κλασικό μοντέλο της στο Tennessee των ΗΠΑ, παρουσίασε το Bronco Overland Concept, με το οποίο μπορεί να διασχίσει κανείς τα βουνά και τα λαγκάδια μέχρι να φτάσει εκεί που έχει προγραμματίσει ή πολύ απλά του αρέσει και να στήσει τη σκηνή του. Ακριβέστερα να την ανοίξει μιας και βρίσκεται στην οροφή του Bronco, ενώ για τη στήριξή της υπάρχει και μια πτυσσόμενη σκάλα.

Και μιας και μια σκηνή σαφώς και δεν αρκεί για να περάσεις καλά κάνοντας κάμπινγκ στο πίσω μέρος του Bronco υπάρχουν όλα τα απαραίτητα. Όπως δύο πτυσσόμενες καρέκλες και ένα τραπέζι ή ένα μικρό ψυγείο για τα αναψυκτικά ή τις μπύρες.

Ο κατάλογος άλλωστε των αξεσουάρ του Bronco, όχι μόνο για κάμπινγκ είναι και μεγάλος και γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος μιας και οι κάτοχοι των SUV στις ΗΠΑ προσθέτουν στα αυτοκίνητά τους εξοπλισμό αρκετών χιλιάδων δολαρίων. Προς μεγάλη χαρά των κατασκευαστών φυσικά.

Προς το παρόν το Ford Bronco δεν εισάγεται επίσημα στην Ευρώπη, αλλά στο μέλλον μπορεί να γίνει και αυτό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μάνδρου: Σάλος με τις δηλώσεις για την Μάγδα Φύσσα - Τι απαντά η ίδια