ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για πόσο λέτε πως χάρηκε την ολοκαίνουργιά του Ferrari F8 Tributo;

Για πόσο λέτε πως χάρηκε την ολοκαίνουργιά του Ferrari F8 Tributo;

Ήταν για εβδομάδες; Μην τυχόν για μερικές μέρες; Ή μήπως για λιγότερο ακόμη και από ένα εικοσιτετράωρο;

Του Γιάννη Σκουφή

Η Ferrari F8 Tributo είναι ένα πραγματικό συναρπαστικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων και όπως ισχύει για κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από το εργοστάσιο των Ιταλών από το Μαρανέλο, αλλά και γενικά για κάθε υπερ- αυτοκίνητο έτσι και η συγκεκριμένη Ferrari απαιτεί σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή.

Άλλωστε μιλάμε για ένα supercar που κινείται από έναν V8 3.900 κυβικών και που με την βοήθεια δύο turbo αποδίδει 710 ίππους. Οι οποίοι περνούν στο δρόμο από τους πίσω τροχούς. Ωστόσο, δεν θέλει και πολύ για να ενθουσιαστεί κανείς από τα πρώτα λεπτά και να υπερβάλλει… Κάτι που προφανώς έκανε ένας 43χρονος πριν από μερικές μέρες οδηγώντας χαρούμενους το ιταλικό supercar στον αυτοκινητόδρομο Α5 στην Γερμανία.

Ωστόσο, κάποια στιγμή -το πότε το λέμε στην επόμενη παράγραφο- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πιθανότατα να είχε απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας, και έπεσε με σφοδρότητα στην τσιμεντένια μπαριέρα. Το αποτέλεσμα ήταν το πανέμορφο σούπερ σπορ μοντέλο των 360.000 ευρώ να στραπατσαριστεί πολύ άσχημα και ουσιαστικά το εμπρός του μέρος να έχει γίνει αγνώριστο.

Το πιο οδυνηρό από όλα όμως είναι πως η χαρά του άτυχου οδηγού δεν κράτησε καν εβδομάδες, μήτε ημέρες. Το συμβάν σημειώθηκε μόλις 6 ώρες αφότου παρέλαβε την άτυχη αυτή Ferrari F8 Tributo που πιθανότατα θα καταλήξει για ανταλλακτικά. Όχι μόνο από το μέγεθος της ζημιάς, αλλά επειδή ο ιδιοκτήτης της την θεωρεί γρουσούζικη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.