ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτροκίνηση: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών – Πώς θα το αξιοποιείτε άμεσα!

Ηλεκτροκίνηση: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών – Πώς θα το αξιοποιείτε άμεσα!

Η οδήγηση για τους περισσότερους από εμάς, αποτελεί κάτι παραπάνω από μία αναγκαία συνήθεια, καθώς είναι η «συντροφιά» μας, η εκτόνωσή μας ακόμη και η ψυχοθεραπεία μας, που βοηθά να ξεφεύγουμε μακριά από τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, θέλοντας να αποδίδει τα μέγιστα στους οδηγούς, έτσι ώστε να μετατρέπει τη ρουτίνα της οδήγησης, σε μία μοναδική εμπειρία της ασφάλτου.

Μιλώντας για καινοτομία στην οδήγηση, το μυαλό μας πηγαίνει σχεδόν αυτόματα σήμερα στην ηλεκτροκίνηση και συγκεκριμένα στην nrg, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα και κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα μέσω του incharge, ενός συνόλου από ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Η εφαρμογή που θα μας πάει «χιλιόμετρα» μπροστά

Για εμάς λοιπόν που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας στη θέση του οδηγού, χάρη στη νέα εφαρμογή incharge, μπορούμε πλέον να βρούμε τη δική μας λύση σχετικά με τις μεταφορές μας με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, καθώς πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο φόρτισης.

Πλέον, οι μεγάλες και μικρές μετακινήσεις γίνονται… παιχνιδάκι και εμείς, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα αφού πάντα και παντού έχουμε «παρέα», την nrg και τις δυνατότητες που προσφέρει. Η εφαρμογή incharge, είναι εδώ σε κάθε μας μετακίνηση, για να δώσει απαντήσεις στα βασικά μας ερωτήματα, χωρίς καν να τα σκεφτούμε, καθώς χάρη στις λειτουργίες της και της αντίστοιχης διαδικτυακής πλατφόρμας, μπορούμε να:

  • Βρούμε ένα σημείο φόρτισης που να μας εξυπηρετεί,
  • Επιλέξουμε το είδος φόρτισης που επιθυμούμε,
  • Παρακολουθήσουμε την πορεία της φόρτισής του οχήματός μας,
  • Βρούμε το ιστορικό των φορτίσεών του,
  • Δούμε εάν ολοκληρώθηκε η πληρωμή του
  • Ελέγξουμε εάν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε άμεσα 24/7

Η εφαρμογή incharge, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να δώσουμε «τέλος» στους προβληματισμούς που έχουν να κάνουν με τη φόρτιση του αυτοκινήτου μας, μιας και οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του σε από μισή ώρα. Συν τοις άλλοις, από εδώ και στο εξής δεν χρειάζεται κανένας περιορισμός του προορισμού που θέλουμε να επιλέξουμε, μιας και σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ και καλύπτουν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου. Εδώ μπορούμε να δούμε τον χάρτη των διαδρομών με τους ταχυφορτιστές του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι μας!

Τα οφέλη που προσφέρει από το σπίτι… μέχρι την επιχείρηση

Μπορεί ο κόσμος της ηλεκτροκίνησης να είναι κάτι σχετικά καινούργιο – ειδικά για την Ελλάδα, ωστόσο απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες πολιτών, θέλοντας να δώσει λύσεις σε κάθε διαφορετική συγκυρία που μπορεί να προκύψει στον «δρόμο» μας, από τη φόρτιση στο σπίτι, μέχρι την επιχείρησή μας.

Όπου και εάν βρισκόμαστε, κοινή συνισταμένη είναι η άψογη εξυπηρέτηση, η άνεση και η οικονομία που προσφέρει η nrg, πρωτίστως, με το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ, χάρη στο οποίο ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης, ενώ λόγω του ότι είναι εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, αποτελεί την κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Παράλληλα, με τις υπηρεσίες incharge BUSINESS, οι οποίες επενδύουν έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση και παρέχουν ένα σύνολο λύσεων στον Έλληνα οδηγό για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid οχήματός του, παντός καιρού, οι επιχειρήσεις διευκολύνονται να «ανοιχτούν» στην ηλεκτροκίνηση. H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια, καθώς οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Για εμάς που θέλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, δράττοντας κάθε ευκαιρία, η nrg είναι στο πλευρό μας, στηρίζοντας την ανάγκη μας για εξέλιξη, επενδύοντας έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση και προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων για τη φόρτιση του ηλεκτρικού μας οχήματος. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, τοποθετώντας προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και Εθνικών Οδών, εμείς το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να τα επισκεφτούμε.