ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Ford Transit: Η Ford αποκαλύπτει την γκάμα του στο Ανόβερο

Νέο Ford Transit: Η Ford αποκαλύπτει την γκάμα του στο Ανόβερο

Η γκάμα του νέου Ford Transit κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου του Ανόβερου (ΙΑΑ) 2014, με πλήρη σειρά αμαξωμάτων και εκδόσεων για Ευρωπαίους πελάτες.

Η Ford αποκαλύπτει όλη τη γκάμα του νέου Transit στη φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου προσφέροντας στους Ευρωπαίους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν από 450 και πλέον εκδόσεις.

Οι εκδόσεις Transit που διατίθενται τώρα για παραγγελία από τα Κέντρα Transit και τους Εμπόρους Ford σε όλη την Ευρώπη περιλαμβάνουν μοντέλα Chassis Cab με Double Cab και extra-long εκδόσεις «Super Jumbo», Double Cab-in-Van, Kombi και Kombi Van.

Με τις νέες εκδόσεις Transit ολοκληρώνεται η ανανέωση / επέκταση της Ευρωπαϊκής οικογένειας επαγγελματικών οχημάτων Ford μέσα σε 24 μήνες διαμορφώνοντας την πιο φρέσκια σειρά μοντέλου στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Ford Παρουσιάζει τώρα στο Ανόβερο όλη τη γκάμα με το Transit 2t τη ναυαρχίδα της οικογένειας δίπλα στο Transit Custom ενός τόνου, το μικρότερο Transit Connect van με ωφέλιμα φορτία μέχρι 1.000 κιλά , και το μικρό Transit Courier van για μικρές επιχειρήσεις και αστικές διανομές.

Με την ανανέωση μοντέλων η Ford έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, πουλώντας πάνω από 137.000 επαγγελματικά οχήματα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2014 καταφέρνοντας να αυξήσει το μερίδιό της κατά 12,7% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Το ίδιο διάστημα, οι πωλήσεις του Transit Custom υπερδιπλασιάστηκαν και του Transit Connect αυξήθηκαν κατά 59%, ενώ το μερίδιο της Ford στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων ανέβηκε στο 10,8% – το υψηλότερο από το 1997.

Η Ford λανσάρισε επίσης το πακέτο σέρβις Transit24 μέσω του δικτύου των 750 Transit Centers σε όλη την Ευρώπη, που ορίζει συνεπή πρότυπα σέρβις για το δίκτυο, τα οποία θα επιτρέψουν στους χρήστες van να αυξήσουν την παραγωγικότητα των οχημάτων και να ελαχιστοποιήσουν τις λειτουργικές δαπάνες τους.