ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Marshal ελαστικά: Η εταιρία Αφοι Σαρακάκη ο διανομέας τους στην Ελληνική αγορά

Marshal ελαστικά: Η εταιρία Αφοι Σαρακάκη ο διανομέας τους στην Ελληνική αγορά

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών, διευρύνει τις συνεργασίες της με νέες εταιρείες, με την διανομή των ελαστικών της εταιρείας Marshal στην Ελληνική αγορά.

Με την διανομή των ελαστικών Marshal η εταιρεία αποκτά ένα μεγάλο portofolio καθώς εκπροσωπεί τις εταιρείες ελαστικών: Marshal, Infinity,Apollo Tyres Ltd και Titan.


Η εταιρεία ελαστικών Marshal δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο κλάδο τα τελευταία 25 χρόνια και τα προϊόντα της διατίθενται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Μεγάλης Βρετανίας κ.ά. Πρόσφατα η εταιρεία προχώρησε σε αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας με νέο λογότυπο προκειμένου αυτό να αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υψηλή της τεχνολογία και τη σύγχρονη γκάμα των προϊόντων της.

Τα ελαστικά της εταιρείας Marshal καλύπτουν μία ευρεία γκάμα οχημάτων από επιβατικά ΙΧ μέχρι βαρέα φορτηγά. Τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μία πολύ μεγάλη επένδυση για την ανάπτυξη νέων τύπων ελαστικών και μεγεθών που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της αγοράς χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των ελαστικών. Η συνολική παραγωγική της ικανότητα ανέρχεται σε περίπου 65 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως, ενώ σχεδιάζεται επέκταση της στο άμεσο μέλλον καθώς αυξάνεται η παγκόσμια ζήτηση από χρόνο σε χρόνο.

Όλα οι τύπου των ελαστικών Marshal είναι προϊόντα value for money στις κατηγορίες των επιβατικών οχημάτων, SUV/εκτός δρόμου, ελαφρών φορτηγών και Van καθώς συνδυάζουν εξαιρετική τους ποιότητα σε συνδυασμό με ανταγωνιστική. Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε από το κοινό τεστ που πραγματοποίησε η ÖAMTC με την ADAC με αποτέλεσμα να έχουν συστήσει ως το καλύτερο χειμερινό ελαστικό, το I`ZEN MW15 Marshal.

Ειδικότερα για την Ευρωπαϊκή αγορά η Marshal αναπτύσσει και σχεδιάζει μεγάλο αριθμό ελαστικών στο Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Κέντρο της εταιρείας στο Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Ιωάννης Παπαβασιλείου με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Marshal δήλωσε: «Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με την εταιρεία ελαστικών Marshal θα μας βοηθήσει περαιτέρω στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να διευρύνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κλάδο, όπως είναι αυτός των ελαστικών. Το αγοραστικό κοινό αναζητά αυτή τη στιγμή προϊόντα value for money, τα οποία να προσφέρουν υψηλά επίπεδο ασφάλειας, υψηλή προστιθέμενη αξία στον Έλληνα οδηγό σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.»

Η εταιρεία ελαστικών Marshal είναι θυγατρική της Κορεάτικης εταιρείας Kumho Tire Company με έδρα το Gwang-Ju. Kumho Tire, η οποία ιδρύθηκε το 1960 και έχει έσοδα από πωλήσεις $ 2 δισεκατομμυρίων. Η εταιρεία είναι μέρος της Kumho Asiana Group, μία από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου στην Κορέα, στην οποία ανήκει επίσης και η Asiana Airlines, μέλος του Star Alliance. Με περισσότερους από 10,000 εργαζόμενους παγκοσμίως η Kumho αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται ελαστικά κυρίως για επιβατικά αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά. Η Kumho διαθέτει εργοστάσια παραγωγής στην Κορέα, την Κίνα και το Βιετνάμ, και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης νέων ελαστικών στην Κορέα, την Κίνα, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.