Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι συγκρούσεις με τρένο σοκάρουν!

Newsbomb

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε πριν από μερικές μέρες σε μια διάβαση τρένου στο Skien της Νορβηγίας.

Του Γιάννη Σκουφή

Μια από τις πιο άτυχες αλλά και τρομακτικές καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε έναν οδηγό είναι το όχημά του να «κολλήσει» πάνω σε μια διάβαση τρένου. Κάποιες φορές έχουμε δει αυτό να συμβαίνει λόγω μηχανικής βλάβης που έχει σα συνέπεια το αυτοκίνητο να ακινητοποιείται στο λάθος σημείο, κάποιες άλλες όταν ένα αυτοκίνητο επιχειρεί να περάσει από σημεία που δεν επιτρέπεται με αποτέλεσμα να παγιδεύεται πάνω στις ράγες.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό πιθανότατα δεν συνέβη τίποτα από τα παραπάνω. Ίσως απλά το σκάφος που ήταν δεμένο στο ρυμουλκούμενο να «απασφάλισε» και την ώρα που το φορτηγό περνούσε την διάβαση να μετακινήθηκε και να έγειρε στο πλάι.

Επίσης, μπορείτε να δείτε πως οι μπάρες έχουν κατέβει πίσω από τον τράκτορα οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να κατέβηκαν όταν ήδη το όχημα ήταν ακινητοποιημένο ή ο οδηγός να επιχείρησε να περάσει ενώ είχαν ανάψει οι φωτεινοί σηματοδότες και απλά να μην πρόλαβε. Ευτυχώς, κανείς από τους επιβάτες του τρένου δεν τραυματίστηκε, ούτε κάποιος έξω από αυτό.

Πάντως, αν αποδειχθεί πως ο οδηγός του οχήματος ήταν υπαίτιος για το όλο περιστατικό τότε θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει αφού οι υλικές ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Όπως θα δείτε και στο βίντεο το φορτηγό έχει στραπατσαριστεί άσχημα, ενώ μεγάλες ζημιές έχει πάθει και το τρένο. Και φυσικά το σκάφος που καταστράφηκε ολοσχερώς…