Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε ποιον ανήκει αυτό το υπερ-πολυτελές τροχόσπιτο;

Newsbomb

Για την ακρίβεια πρόκειται για μια απίστευτη βίλα σε τροχούς, η οποία δικαιολογεί πλήρως την χαϊδευτική της ονομασία «Skyscraper on Wheels» (Ουρανοξύστης σε Τροχούς).

Του Γιάννη Σκουφή

H ζωή των διάσημων τραγουδιστών μπορεί να είναι γεμάτη λάμψη και αίγλη αλλά κανείς δεν αμφισβητεί το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τους, καθώς οι μετακινήσεις τους εόιαι συνεχείς.

Ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για μια πολυτάλαντη προσωπικότητα, όπως αυτή της Mariah Carey που είναι τραγουδίστρια, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός της ποπ σκηνής, οι ανάγκες μετακίνησής της από πολιτεία σε πολιτεία είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ένα επιπλέον θέμα είναι το ότι δεν της αρέσει και πολύ να ταξιδεύει με το αεροπλάνο ή να αλλάζει συνεχώς ξενοδοχεία.

Έτσι, επέλεξε να αγοράσει μια τροχοβίλα (και όχι αυτοκινούμενο από την στιγμή που την τραβά ένας τράκτορας) και την τροποποίησε όπως ακριβώς την ήθελε. Φυσικά δεν μιλάμε για μια απλή τροχοβίλα, αλλά για μια υπερυψωμένη «έπαυλη» πάνω σε τροχούς η οποία διαθέτει τρία επίπεδα!

Το πολύ εντυπωσιακό που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι πως πολλά από τα τμήματα της τροχοβίλας είναι κινούμενα. Από τα πλαϊνά μιας και το καθιστικό ανοίγει προς τα έξω για μεγαλύτερη άνεση μέχρι και την οροφή που ανεβαίνει προς τα πάνω ώστε να δημιουργηθεί το ρετιρέ.

Εννοείται πως αυτά γίνονται μόνο όταν η τροχοβίλα είναι σταθμευμένη, ενώ από εκεί και πέρα τα πάντα είναι κατασκευασμένα από πανάκριβα υλικά υψηλής ποιότητας και με το ξύλο να ενισχύει την αίσθηση της πολυτέλειας. Επίσης υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα multimedia με διάσπαρτα ηχεία και ένα προτζέκτορα και φυσικά όλα τα κομφόρ άνεσης. Από τζακούζι μέχρι και ειδικό χώρο για μακιγιάζ!

Αυτά για μια τροχοβίλα που εκτείνεται συνολικά σε 115 τετραγωνικά μέτρα. Όσο δηλαδή ένα άνετο τεσσάρι, ενώ η τιμή της -1,8 εκατομμύρια δολάρια- είναι αντίστοιχη μιας παραθαλάσσιας βίλας.