Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα «μαϊμού» αγωνιστικό Toyota Yaris

Newsbomb

Όταν υπάρχει μεράκι, διάθεση και αρκετός ελεύθερος χρόνος το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει και να χαρίσει μερικά λεπτά γέλιου.

Του Γιάννη Σκουφή

Ίσως να έχετε ήδη διακρίνει πως το αγωνιστικό που βλέπετε δεν είναι πραγματικό αλλά μια ρέπλικα εκείνων που συμμετέχουν στο WRC. Συγκεκριμένα, πίσω από το χαρακτηριστικό καμουφλάζ που χρησιμοποιεί η Gazoo Racing υπάρχει ένα απλό Yaris που είχε την ατυχία να τρακάρει άσχημα και να καταντήσει για τα παλιοσίδερα.

Ωστόσο, μία παρέα αποφάσισε να κάνει την πλάκα της και να το μεταμορφώσει σε ένα Yaris WRC. Όπως θα δείτε και στο βίντεο χρησιμοποίησε πλαστικά μπουκάλια, αφρώδη υλικά, πολυουρεθάνη και άλλα υλικά για να διαμορφώσει το εξωτερικό body-kit μαζί με το αεροδυναμικό πακέτο με την τεράστια πίσω φτερούγα και μπροστά την πεντάδα των ψεύτικων προβολέων.

Και ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται επιεικώς γελοίο, ο οδηγός φαίνεται στο βίντεο πως έχει ταλέντο και υψηλού επιπέδου δεξιότητες. Παρά ταύτα το νορμάλ στήσιμο του Yaris δεν τον βοηθά καθόλου και όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο αναπηδά σχεδόν παντού. Το αποκορύφωμα έρχεται κάπου στο μισό του οκτάλεπτου βίντεο όπου μετά από ένα άλμα ανοίγουν οι εμπρός αερόσακοι, ενώ υπάρχει και μια διαρροή.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως για το 2022 τα αγωνιστικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα αποκτήσουν υβριδική τεχνολογία και νέα προοπτική με στόχο να αυξηθεί το θέαμα και το ενδιαφέρον. Κάτι που μας ενδιαφέρει άμεσα αφού τον Σεπτέμβριο αναμένεται να διεξαχθεί ξανά στην χώρα μας το ράλι Ακρόπολις το οποίο θα περιλαμβάνει και σούπερ ειδική μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.